Zakynthos-ra megyünk nyáron, Laganasba. Melyik strandot strandokra kell "feltétlenül" átmenni innen átruccanni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 19:35
1/9 anonim válasza:
Mi az, hogy feltétlenül? Mintha Párizs látványosságait kérdeznéd. Ez egy kib@szott köves partszakasz. Odamész, ahova akarsz, értelemszerűen célszerű a minél közelebbi partra.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon a rettentően értelmes választ. Zakyntohos nagyon sok gyönyörű strand van ami robogóval egy köpésnyire van. A Feltétlenül szót, ha nem vetted volna észre idézőjelbe raktam, pont ezért, hogy az olyan nyomorékok mint te, ne kössenek bele. Kösz még egyszer, menj és légyszi törd le másnak is a lelkesedését.
2013. máj. 8. 22:39
3/9 A kérdező kommentje:
Ráadásul nem köves, hanem homokos.
2013. máj. 8. 22:39
5/9 anonim válasza:
Zak-on minden egy köpésen belül van :)
Vasilikoson van egy jó kis sekély homokos strand.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi! És azt megtudnátok mondani, hogy mennyibe kerül 1 napra kibérelni egy robogót?
2013. máj. 9. 13:15
7/9 anonim válasza:
Navagiot nem csak a vízről lehet megközelíteni? Én oda hajós kirándulásokra emlékszem.
Kérdező: robogó passz
8/9 A kérdező kommentje:
navaggio-t felülről lehet látni én ugy tudom.
2013. máj. 9. 15:09
9/9 anonim válasza:
Millió helyen be tudtok majd fizetni olyan hajós kirándulásra, amit Navagiot érinti. Odafuvaroz, strandoltok és visszavisz. Mi nem mentünk ilyen kirándulásra, "csak" felülről láttuk, de gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!