Más nyugat európai országokban is élnek tömegével lengyelek úgy mint Nagy Britanniában?
Figyelt kérdés
Vagy ez inkább csak Nagy Britanniára jellemző hogy elárasztotta a szigetországot a lengyel nép?
Ismertek ti lengyeleket?
Általában véve milyen emberek?
2014. febr. 10. 19:52
1/5 anonim válasza:
Németországban is jelentős lengyel közösség él. Aztán a lakossághoz viszonyítva Írországban is sokan vannak.
3/5 anonim válasza:
Hollandiában is elég sokan vannak.
4/5 anonim válasza:
Dél-kelet Magyarországon nem ismerek egyet sem, sajnos. Amennyire interneten kapcsolatba kerültem velük (egy játékon keresztül), összetartóak, jó csapattársak, jó humorúak és önfeláldozók, főleg velünk, magyarokkal szemben. Szóval személy szerint szeretem őket.
Ennek ellenére tisztában vagyok vele, hogy a legtöbb helyen negatív megítélésük van, sőt. Bár a konkrét okait nem tudom.
5/5 anonim válasza:
Én is bírom őket. :) Szerintem normális emberek. Sokkal összetartóbbak, mint mi, a mentalitásuk is más. Amíg kint éltem, sokat utaztam buszon, már ott meg lehetett ezt tapasztalni. Eléggé vallásosak, azt tudom. Szomszédom minden hétvégén hullarészeg volt, vasárnapra próbált kijózanodni, hogy el tudjon menni a misére. Érdekes ember volt. Egyébként ott már megszűnt ez a kivándorlási hullám, a fiatalok sem tervezik, hogy kiköltöznek. Az USÁban 10 millióan vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!