Kezdőoldal » Utazás » Európa » Repülőn való utazás kisgyerekkel?

Repülőn való utazás kisgyerekkel?

Figyelt kérdés

Kb. 1,5-2 órás repülőútra megyünk. Én már repültem, de gyerekkel még sosem. 5 éves a gyerkőc. Rengeteg kérdésem lenne:

- hogyan készítsem fel a repülésre?

- mivel tudom lenyugtatni a felszállás, és a leszállás közben?

- szükséges e valamilyen rosszullét elleni kapszula?

Nagy hasznát venném a tapasztalatoknak.

köszönöm

2014. febr. 6. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:

háááát én sehogyse készitettem fel a 10 honapos gyerköcöt a repülésre.. általában egyböl bealudt. késöbb ami kellett az egy ipad volt. :D

ismerösék az 5 éves gyereket "feladják" a bécsi reptéren és a nagyszülök "leveszik" Japánban :D ö is csak arra szokott panaszkodni, hogy hosszu az ut és unatkozik (nála is van ipad :D)

2014. febr. 6. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy 5 éves gyerek már nem olyan kicsi, hogy ezzel különösebben foglalkozni kelljen.
2014. febr. 6. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
bennem a kérdés akkor merült fel, mikor a baba 3 honapos volt..de 5 évesen semmi probléma nem lesz.
2014. febr. 6. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
41%
Adj neki cukrot felszálláskor, leszálláskor az elvileg segít hogy ne fájjon a füle.
2014. febr. 6. 22:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Meg fogsz lepodni hogy mennyire fogja elvezni a kolyok.

Ezek a gyerkocok meg felneznek a felnottekre, ugy gondoljak hogy tokeletesek es nem kovetnek el hibat. A pilota nem lesz reszeg es nem nyom meg rossz gombot. A szerelo nem hagyja bent a kalapacsot a motorban. A szemelyzet kerozint tolt a gepbe es nem szilvapalinkat.

Egy 5 eves felhotlenul fogja elvezni ezt a rovid repulest.

Persze mas dolog amikor Londonbol Floridaba repulsz es 3 csecsemokoru angol aprosag felvaltva ordit a tobb mint 10 oras uton, ugy hogy meg a legikiserok is tepik a hajukat.

2014. febr. 6. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:

5 évesen már nem olyan pici, ráadásul nem is hosszú az út. Élvezni fogja, ne aggód túl magad. Bogyó nem kell, az én lányaim a buszon kifekszenek meg nem bírják, de repülőn még soha nem voltak rosszul.

Nem is kell nyugtatni, ha te nem pánikolsz és nem csinálsz belőle gondot. Én az enyémeknek az első út előtt annyit mondtam, hogy a felszálláskor lehet, hogy picit kellemetlen, ha belenyomódnak az ülésbe, röhögve eljátszottuk, otthon nyomogattam őket a kanapén, mert kérdezték hogy milyen lesz. Úgyhogy inkább kíváncsiak voltak.

Amire szoktam figyelni, hogy legyen rágó nálam, a repülőbe beszállás előtt menjenek pisilni mert ott kényelmesebb mint a repülőn és ne legyen náluk ezerféle apró dologból álló játék, pl. lego. 1-2 plüss, egy mesekönyv, de ennyi.

2014. febr. 7. 07:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Meggyőzőek voltak. Nem akarom túlaggódni magam, de szeretek legalább fejben felkészülni az ilyen helyzetekre.
2014. febr. 7. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!