Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok. olyan problémám lenne hogy egy szem gyerek vagyok , és a szüleim meghaltak. rokonaim nem foglalkoznak velem. mikor elhunytak a szüleim, az iskolát abba kellet hagynom , hogy el tudjak menni dolgozni. és hogy eltudjam magam látni. jelenleg egy szoba konyha fürdőszobába élek. az albérletem húsz ezer forint, a rezsim 20 jóesetbe.. és úgy hogy spórolok a tüzelővel. és itt szeretném hagyni magyarországot, és külföldön szerencsét próbálni. pl Norvégia, Írország, Dánia, Hollandia, vagy Anglia. esetleg valaki tudna segíteni? havi 75.000 ezer forintból nem birom magam fent tartani. egyszerűen nem megy. csak a vajas kenyér. és tanúlt vagyok, éretségire jártam. de muszály voltam ott hagyni a sulit. valaki tudna segíteni hogy tudnák kijutni? esetleg valaki segítene kijutni?! kérek szépen írjátok le a tapasztalatotokat, mi a teendő, mit hogy csináljak. segítsetek kérlek!2014. jan. 22. 22:08
1/2 anonim válasza:
Menj ki németbe v osztrákba melózni egy ismerősöm anyja paprikát szed, kapál meg ilyesmi doglokat csinál kb 500.000 ért havonta, ha van nyelvvizsgád vagy jól beszéled a nyelvet szerintem van esélyed megpróbálni
2/2 A kérdező kommentje:
az a baj, télen nem birok kimenni ilyen munkákra. és azt sem tudom kihez forduljak ez ügybe.
2014. jan. 22. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!