Fehéroroszországba tranzit vízumról mit kell tudni?
Igazából az lenne a kérdésem, hogy hogy működik ez a tranzit vízum? A nagykövetség honlapján az van, hogy 2 napig érvényes, ez most naptári nap, vagy 48 óra? Azért kérdezem, mert azt találtam ki, hogy a jövő nyáron úgy nézem meg Minszket, hogy csak egy ilyet szerzek be, annyira szerintem nem egy izgalmas hely, hogy több napot ott töltsek, és ezért még 60Eurót is kifizessek turista vízumra, ezért Kijevből megyek Minszkbe vonattal, majd onnan utazok tovább Varsóba. A probléma az, hogy a Kijevből jövő vonat 23:30-kor lépi át a határt, ezután reggel 5:58-ra van Minszkben, majd onnan 20:40-kor indul egy vonat Varsóba, ami éjjel egykor lépi át a határt, tehát a 48 órába bőven beleférek, de ha 2 naptári napon (pl. X. hó elsején és másodikán) lehetek csak az országban, akkor ez máris nem jó. Illetve ha ezt így lehet, akkor megtehetem-e, hogy Minszkben mászkálok? Úgy értem, ha megállít a rendőr igazoltatni, akkor nem fog problémázni?
Segítségeteket előre is köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!