Sosem voltam még Lengyelországban, de most szeretném meglátogatni egy ismerősömet. Tudnátok segíteni mire kell figyeljek ezesetben?
Figyelt kérdés
Nem utaztam még repülőn de ezúttal úgy tűnik azzal lenne legjobb oda-vissza utazni. Tudnátok egy jó oldalt ajánlani ahol utána tudok keresni, milyen jártatokkal mikor tudnék indulni?2014. jan. 19. 16:47
2/6 A kérdező kommentje:
vroclaw v varsóba mennék utána Lask-ba
2014. jan. 19. 16:53
3/6 A kérdező kommentje:
ja és lehet hülye kérdés, de megtehetem h a repülőn viszek magammal egy ajándéknak szánt tokaji bort pl?
2014. jan. 19. 16:54
4/6 anonim válasza:
Varsóba nagyon olcsón szokott a Wizzair járatokat indítani. A fedélzetre kézipoggyászban nem viheted fel az ajándékba szánt bort, de ha van feladott poggyászod, abba bele lehet tenni. Ill. maximum a Duty free boltban a reptéren is vehetsz egy üveggel, azt már fel lehet vinni a gépre.
5/6 anonim válasza:
Én is a Wizzair/Varsó-t tudom javasolni, talán még közelebb is van Lask-hoz, mint Wroclaw.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget úgy néz ki, ha már eljutottam varsóba onnan már nem sűrűn lesz gond :)
2014. jan. 19. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!