Kezdőoldal » Utazás » Európa » Sosem voltam még Lengyelország...

Sosem voltam még Lengyelországban, de most szeretném meglátogatni egy ismerősömet. Tudnátok segíteni mire kell figyeljek ezesetben?

Figyelt kérdés
Nem utaztam még repülőn de ezúttal úgy tűnik azzal lenne legjobb oda-vissza utazni. Tudnátok egy jó oldalt ajánlani ahol utána tudok keresni, milyen jártatokkal mikor tudnék indulni?
2014. jan. 19. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Melyik városba?
2014. jan. 19. 16:48
 2/6 A kérdező kommentje:
vroclaw v varsóba mennék utána Lask-ba
2014. jan. 19. 16:53
 3/6 A kérdező kommentje:
ja és lehet hülye kérdés, de megtehetem h a repülőn viszek magammal egy ajándéknak szánt tokaji bort pl?
2014. jan. 19. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Varsóba nagyon olcsón szokott a Wizzair járatokat indítani. A fedélzetre kézipoggyászban nem viheted fel az ajándékba szánt bort, de ha van feladott poggyászod, abba bele lehet tenni. Ill. maximum a Duty free boltban a reptéren is vehetsz egy üveggel, azt már fel lehet vinni a gépre.
2014. jan. 19. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is a Wizzair/Varsó-t tudom javasolni, talán még közelebb is van Lask-hoz, mint Wroclaw.
2014. jan. 19. 18:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget úgy néz ki, ha már eljutottam varsóba onnan már nem sűrűn lesz gond :)
2014. jan. 19. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!