Lengyelországban mire kell figyelni ha egészen az északi tengerhez (Gdansk) kell majd elautóznom?
Figyelt kérdés
Rendőrök, útviszonyok, mennyire lehet haladni, milyen utak vannak? Láttam h nincs végig autópálya de mintha az 1 számjegyű utak 2-2 sávosak lennének?
Hogy érdemes menni pestről?
Munka ügyben kell mennem 1 napra és a szállástervezés miatt jó lenne tudnom hogy mennyire lehet haladni az útjaikon, meg mennyire veszélyes? csak angolul tudok és egyedül kell mennem :S
2012. okt. 16. 22:37
1/8 anonim válasza:
Na most az az igazság, hogy én utoljára 2008-ban jártam arra, szóval az infóim nem túl naprakészek. Én Varsótól észak-keletre mentem busszal, Byalistokon át Vilniusba. Ott az utak nem voltak épp a legjobb állapotban. A nagy forgalom ellenére az út nagyobbik részén csak 2X1 sávban volt kiépítve, bár sok helyen látszódott, hogy építik mellette a másik 2 sávot, és néhol szakaszokban 2X2 sávban is lehetett haladni, de sajnos ez se sokat segített, mert egyrészt a szintbeli kereszteződések a legtöbb helyen megmaradtak, így volt keresztforgalom is, illetve az összeszűküléseknél mindig feltorlódott a forgalom. Sok helyen maga az építés is zavarta a forgalmat. Szóval nem volt a legjobb. Amőgy javaslom, hogy menj fel google-earth-re, és nézegess ott műholdképeket az adott útról, amin te menni fogsz. Így felmérheted, hogy hány sávos az út, és ha találsz róla feltöltött fotókat, akkor azon az út minőségét is láthatod nagyjából. Persze lehet, hogy a google-earth-ön elavult a műholdkép, de maximum azóta jobb lett a helyzet, az még mindig a kisebbik baj, ha a rosszra készülsz alaptalanul.
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, nézegettem ott én is, ott elég jónak tűnik az az útvonal ahol nekem kellene haladnom. Bár nem minden fénykép egyértelmű, meg vannak roszabb szakaszok, de az alapján nem tűnik veszélyesnek.
2012. okt. 16. 23:09
3/8 anonim válasza:
Nincs mit, egyébként nem hinném, hogy komolyabb gondod lenne.
4/8 A kérdező kommentje:
én se hiszem, horvátország szlovénia, szerbia.. után a lengyelek szerintem barátságosabbak :)
egyébként szerinted hogy érdemes átmenni, melyik országon keresztül? szlovákia vagy ausztria és csehország? az utóbbi végig autópálya, szlovákia pedig főutak és ott könyebben megállítgatnak a rendőrök és nem hallottam sok jót a szlovák rendőrökről :S
2012. okt. 16. 23:23
5/8 anonim válasza:
Szerintem is az Ausztira-Csehország útvonal a jobb, bár azért ma már Szlovákia sem olyan gázos.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget :)
2012. okt. 17. 13:10
7/8 anonim válasza:
Mindenképp autóval kell menned amúgy? Repülővel valószínű olcsóbban ki lehet hozni és talán gyorsabban is.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, mert ott is kell mennem pár helyre, meg viszek is dolgokat.
2012. okt. 21. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!