Valaki Parizsba Couchsurfinggel marcius legelejen?
Sziasztok!
A kerdesem teljesen komoly szandeku, igy kerem csak az irjon, aki komolyan is gondolja.
En Nemetorszagban elek jelenleg es marcius elejen (korulbelul 9.-eig) van nehany szabadnapom, amikor utazni szeretnek. Az uticel Parizs lenne, es mint a kerdesben is lathatjatok couchsurfinggel. Az elejen nagyon batornak gondoltam magam, hogy egyedul menjek, de most egy kicsit meginogtam, igy gondoltam ezen az oldalon is szerencset probalok.
Akit tenyleg erdekel a dolog, nyugodtan irjon itt kommentben, vagy privat uzenetet.
Nekem az a tapasztalatom (évek óta Couchsurgingelek), hogy rengetegen utaznak egyedül.. én is szoktam. Igazából ha a host ráér, akkor egyből nem is vagy egyedül. Vagy ha pl. napközben dolgozik, vagy egyéb elfoglaltsága van, lehet írni a város közös üzenőfalára, hogy valaki nem akar-e a városban mászkálni, stb.
Sok sikert hozzá, ha nem akad senki, aki menne, akkor is biztos jó lesz :)
*Couchsurfingelek, elnézést.
előző voltam:)
Koszonom a valaszt.
En nem is magatol az uttol, hanem sokkal inkabb a couchsurfingtol tartok. Persze, nyilvan referenciak, stb, de azert egy szem lanykent elgondolgozik az ember. :)
Egy szem lány vagyok én is, és sosem volt negatív tapasztalatom :)
Tényleg nézni kell a referenciákat, meg úgy általánosan a benyomást a profilról.. Nekem mindig bejött, pedig sokszor utazom egyedül :)
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!