Kezdőoldal » Utazás » Európa » Valaki Parizsba Couchsurfingge...

Valaki Parizsba Couchsurfinggel marcius legelejen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kerdesem teljesen komoly szandeku, igy kerem csak az irjon, aki komolyan is gondolja.

En Nemetorszagban elek jelenleg es marcius elejen (korulbelul 9.-eig) van nehany szabadnapom, amikor utazni szeretnek. Az uticel Parizs lenne, es mint a kerdesben is lathatjatok couchsurfinggel. Az elejen nagyon batornak gondoltam magam, hogy egyedul menjek, de most egy kicsit meginogtam, igy gondoltam ezen az oldalon is szerencset probalok.

Akit tenyleg erdekel a dolog, nyugodtan irjon itt kommentben, vagy privat uzenetet.

2014. jan. 15. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyedül több esélyed van szállást találni.
2014. jan. 15. 14:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Valamivel tobb eselyem van, de egyebkent elenyeszo. Legtobben ketten mennek, ahogy a referenciakat is olvasom a szallasadoknal.
2014. jan. 15. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem az a tapasztalatom (évek óta Couchsurgingelek), hogy rengetegen utaznak egyedül.. én is szoktam. Igazából ha a host ráér, akkor egyből nem is vagy egyedül. Vagy ha pl. napközben dolgozik, vagy egyéb elfoglaltsága van, lehet írni a város közös üzenőfalára, hogy valaki nem akar-e a városban mászkálni, stb.

Sok sikert hozzá, ha nem akad senki, aki menne, akkor is biztos jó lesz :)

2014. jan. 15. 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:

*Couchsurfingelek, elnézést.

előző voltam:)

2014. jan. 15. 17:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt.

En nem is magatol az uttol, hanem sokkal inkabb a couchsurfingtol tartok. Persze, nyilvan referenciak, stb, de azert egy szem lanykent elgondolgozik az ember. :)

2014. jan. 16. 01:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy szem lány vagyok én is, és sosem volt negatív tapasztalatom :)

Tényleg nézni kell a referenciákat, meg úgy általánosan a benyomást a profilról.. Nekem mindig bejött, pedig sokszor utazom egyedül :)

Előző voltam.

2014. jan. 16. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!