Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nyár végén, esetleg az ősz...

Nyár végén, esetleg az ősz legelején mennyire vannak olcsó utazási ajánlatok Görögországba?

Figyelt kérdés
konkrétan mennyire mennek le az árak?
2013. jún. 13. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
attol fugg pontosan hova.
2013. jún. 14. 01:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én pár éve 25000-ből mentem el egy hétre Sartira, ebben benne volt a busz költsége és a szállás. Buszos utazásokat nézzél! Persze, minél messzebb, annál drágább, és pl Korfu esetén a komp árát is bele kell számolni!
2013. jún. 14. 09:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja, szeptember végén volt ez.
2013. jún. 14. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Grandtours-nál nézz körül. Én sok utat nézegettem már, de elő és utószezonra a nem last minute utak közül szerintem nekik elég jó ajánlataik vannak. Így fejből meg nem mondom neked az árakat, de főszezonra utazás, szállás olyan 60 körül kijön fejenként. Ami nincs benne az biztosítás és kaja, illetve fakultatív programok.
2013. jún. 16. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!