Norvégia mennyire bevándorlópárti? Őt is elözönlötték már a problémás "emberek"?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 22:03
11/15 anonim válasza:
Sajnos ott is elszaporodtak az általad kérdezett bevándorlók, attól még hogy nem EU tag Norvégia, mert sajnos eszetlenül engedték be "szegény harmadik világbelieket", és mindenféle szociális juttatást osztanak nekik. Már a buszon, villamoson bemondják, hogy az emberek vigyázzanak az értékeikre, szegény birka/naiv norvégok meg csak most eszmélnek, hogy mi történt az országukkal. Ugyanez igaz Svédországra is.
12/15 A kérdező kommentje:
Normális választ kaptam! Van még olyan ember, aki ötös szövegértésből.
2014. jan. 15. 22:19
13/15 anonim válasza:
11-nek igaza van, ugyan ezt tudnám én is írni. Nem olyan rossz még a helyzet, mint Svédo-ban, de haladnak...Persze északon más a helyzet, de nem sokan akarnak ott élni.
14/15 anonim válasza:
Sziasztok!
En Norvegiaban elek tobb mint fel eve,nagyon jo es pozitiv tapasztalataim vannak.Itt meg nincs sok bevandorlo,mert nagyon nehez megkapni a norveg szemelyi szamot,amivel itt tudsz letezni es azt csak szerzodeses munkara adjak.Segelyt sem kapsz csak nagyon indokolt esetben,nemhiaba nem leptek be az unioba,okos nep es igenyes nagyon!!!!
A thaifoldi no a sok,mert ide hazasodnak a jobb eletert,de veluk nincs baj,alkalmazkodo normalis emberek.
Nem ertem,miert kell ilyen hozzaszolasokat irni,miert nem lehet a kerdesre valaszolni es segiteni,tajekoztatni egymast,szerintem pontosan ezert talaltak ki ezt a forum oldalt!!!!
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszoló! Köszönöm neked is az értelmes megközelítését a kérdésemnek :)
2014. jan. 21. 17:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!