Kezdőoldal » Utazás » Európa » Norvégia mennyire bevándorlópá...

Norvégia mennyire bevándorlópárti? Őt is elözönlötték már a problémás "emberek"?

Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 22:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%
Miért, te is mennél ugyanolyan bevándorlónak?
2014. jan. 14. 22:05
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem ,hogy megértetted a kérdést. A bevándorlókkal (mint akár én) nincs bajom. A probléma a négerekkel, arabokkal, muszlimokkal van, akik hőbörögtek Svédországban, meg Angliában, ésatöbbi. És tessék a kérdésre válaszolni, ha lehet kérni ;) Köszönöm.
2014. jan. 14. 22:14
 3/15 anonim ***** válasza:
25%
Norvegia nem tagja az EUnak igy nem kotelezo nekik biztositaniuk a szabad munkaeroaramlast.
2014. jan. 14. 22:17
 4/15 anonim ***** válasza:
30%
Ja es hogy ertsd is: nem, nem ozonlottek el oket az idegen nepek.
2014. jan. 14. 22:19
 5/15 anonim ***** válasza:
29%
Ne már, tényleg azokra értetted? Sosem találtam volna ki...Ne a bohócinfóról tájékozódj, hanem mondjuk látogass ki (és mondjuk ugorj át a svédekhez is) és akkor a saját szemeddel látnád, hogy ezek a galád elözönlők mondjuk 100-200 emberből 1 embert adnak és még ott is 99%-uk teljesen békés.
2014. jan. 14. 22:19
 6/15 anonim ***** válasza:
39%
De Norvégiának igazán nincs szüksége olyanokra, akik szerint a "négerek" kerülendőek, szóval szerintem nyugodtan maradj csak otthon. Tudod, ott liberalizmus meg egyéb ilyen fertelmek vannak.
2014. jan. 14. 22:20
 7/15 A kérdező kommentje:
Ismét magyarázkodásra szorulok. Nem baj. Idézem magam: "A probléma a négerekkel, arabokkal, muszlimokkal van, akik hőbörögtek...". Szóval akik hőbörögnek, vandálkodnak, nem akarnak beilleszkedni. Akik békések, mint a harangvirág tavasszal, egy szót nem szólok, éljenek boldogan. De az eredeti kérdés is a problémás emberekre utalt.
2014. jan. 14. 22:31
 8/15 anonim ***** válasza:
59%

Norvégia legalább annyira "bevándorlópárti", mint Svédország... A helyzet megközelítette a svéd állapotokat, de kb 2 éve a sarkukra álltak és egy pár ésszerű intézkedést hoztak. Pl. minden szociális segélyen lévő csak akkor kapja a segélyét, ha szemetet szed az utcán, erdőben, parkokban. Nagyon elszaporodtak a formaruhába öltöztetett "segélyesek", akik naponta csapatostól tűnnek fel itt-ott, pl. metróállomásokon. Ez persze nem csodaszer, de megfékezi az indulatokat.

A bevándorlás persze óriási iramban folytatódik, ideig-óráig ellenőrzik a helyzetet. Később törvényszerűen rosszabbodni fog.

2014. jan. 15. 00:20
 9/15 anonim ***** válasza:
8%
És a fehér emberek, akik hőbörögnek, azokkal nincs baj?
2014. jan. 15. 15:14
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el. -.- Képesek vagytok a hőbörög, nem hőbörög, fehér, fekete, néger, arab szavakon lovagolni. Szerintem az eredeti kérdésben nem írtam se négert, se arabot, semmit. Szerintem mindenki számára világos, hogy kikre gondoltam. Az eddigi 7 válaszból 2 olyan van, ami válasz a kérdésre. A többi hisztizés a csúnya, rasszista, előítéletes kérdezővel szemben.
2014. jan. 15. 15:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!