Hova lenne érdemes kimenni lakni?
Én voltam erre-arra, de végül hazajöttem :)
Szoftverfejlesztő voltam Írországban, megfordultam sok helyen (including Új-Zéland), de végül mégis hazajöttem és pl írekhez nem is szeretnék visszamenni, pedig barátságos népek szép szigeten jó pénzért.
Sok helyen el lehet élni kényelmesen és kultúrált körülmények között, de ha az ember nem találja a helyét, menekül, akkor csak kényelmesebben él, de nem boldogan.
Amit sok más emberen megfigyeltem: Amikor azért megy ki valaki külföldre mert "kapja be mindenki itt és kurv@ország", az kint sem lesz automatikusan boldogabb, általános beszédtémája továbbra is a panaszkodás lesz.
Ui: nem annyira nyelvvizsga papírt kell letenni, hanem élőben beszédet megtanulni (angol üzleteket felhívhatsz ál-érdeklődést tettetve bizonyos termékek iránt).
Szakmából nekik NEM papír kell, hanem HASZNÁLHATÓ és GYAKORLATI tudás (kivéve BME és társai). És angol még álmodból is felkeltve.
Ui2: Jó szakembereket itthon is megfizetik... És ilyen szép lányok nincsenek nyugat-európában/amcsiknál/ausztráloknál. Finom kajákról nem is beszélve... És ahogy a bölcs mondás tartja:
"The man is happy if his stomach is full and his balls are empty."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!