Igaz, hogy az Unióban csak 2 folyamatosan ledolgozott év után lehet letelepedési engedély?
Ha úgy mész ki, hogy suli után, és nem dolgoztál még a saját országodban, kitolocolnak.
Tanulni mennèk
He???? Ezt honnan szedted??? Nem te vagy itt az első aki ilyet állít, honnan a fenéből veszitek ezt???
Ilyen nincs, hogy suli után dolgozni kelljen otthon, kivéve persze, hogy ha hallgatói szerződésed van, mert akkor vagy dolgozol otthon,vagy visszafizeted a pénzt. De a másik EU-s ország konkrétan tojik rá, miért utasítanának vissza???
Én fogtam a gyerekeket, kibéreltünk itt egy lakást, bejelentkeztem a szerződéssel a lakásba, ezzel beírattam a gyerekeket a körzeti suliba, én meg igényeltem a NIE számot, oszt csókolom.
Ez kb olyan lehet, mint ahogy évekig terjedt az is, hogy friss jogsival 2 évig nem vezethetsz egyedül, csak ha ül melletted olyan akinek 2 évnél idősebb a jogsija.
Ezt is mindenki tudta, csak valòjában ilyen szabály nincsen....
3: persze hogy nem volt ilyen szabaly csak a vontatasra vonatkozott,de epp ez az, hogy sokan tulkombinaltak.
Szerintem a kerdezo altal emlitett remhir is onnan indulhatott, hogy akinek allami tamogatott osztondija van, annak otthon kell melozni vagy visszafizeti, ebbol meg azt csavartak ki, hogy mindenkinek le kell dolgozni otthon x evet kikoltozes elott.
Ja értem :-)
Mondjuk ez a szerződés is 20 évről szól amiben a képzési idő kétszeresét kell dolgozni. Tehát ki lehet menni nyugodtan. Aztán kinti fizetésből lazán kifizetni vagy pár év után hazajonni.
"Nem azzal kevered előző?"
Nem nem kevertem én semmit. Épp azért említettem, hogy arról is mindenki tudott, sőt minden 5. embernek a rendkívül hozzáértő haverja mondta, mégsem volt soha ilyen szabály...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!