Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kell szülői engedély papír?

Kell szülői engedély papír?

Figyelt kérdés
Tavaly csináltuk útlevelem akkor 16voltam és apu igazolványa után lett .Jövőre augusztusban töltöm 18at és szeptemberben megyünk osztálykirándulni . Akkor már ugye már nem fog kelleni szülői beleegyezési lap mivel már megleszek 18.

2013. nov. 14. 22:44
 1/6 A kérdező kommentje:

elfelejtettem útvonal:

Szerbia->Horvárország->Szlovénia->Olaszország

Olaszország->Szlovénia->Horvátország->Szerbia

2013. nov. 14. 23:01
 2/6 anonim válasza:
Mivel elmúlsz 18 éves jogilag is felnőtt vagy már elvileg nem felelősek érted a szüleid szerintem sem kell
2013. nov. 14. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:

18-at betöltöd, biztos nem kell.

Azt viszont hogy érted, hogy apukád igazolványa után lett???

2013. nov. 15. 01:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem akkor még nem volt és ahhoz , hogy meglegyen csinálva kell 1 igazolvány. Így övé van beírva nem enyém.
2013. nov. 15. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Az erdekes, mert elég régóta kotelezo volt Magyarorszagon 14 eves kortól a szemelyi igazolvany, ma mar pedig hat eves kortól -pontosabban iskolakezdestol- kotelezo....
2013. nov. 15. 11:22
 6/6 A kérdező kommentje:
szerbiai vagyok . itt nálunk 16tól kötelező
2013. nov. 15. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!