Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonban a northern line...

Londonban a northern line metróvonalat hogy kell használni (tovább lent)?

Figyelt kérdés

Itt egy metrótérkép:

[link]

Januárban utazok Londonba először és a szállásom ezen a vonalon lesz(Clapham South állomásnál).Az nem világos hogy mint látható a vonal többször is elágazik meg találkozik engem főleg az az első "hurok" érdekelne.Honnan lehet tudni hogy a szerelvény melyik irányba megy az elágazásnál(Kennington állomás után)? Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2013. dec. 30. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy ki van írva.
2013. dec. 30. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ellentétes irányban két metrókocsi közlekedik a hurokban. Egyszer oda, aztán visszafelé. Biztos, hogy kitapasztalod. Ha kimész dolgozni rengeteg mindent meg kell tanulnod a gyakorlatban is. Sok sikert! :)
2013. dec. 30. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:
ki van írva és a metrókocsin is le van írva hogy merre megy
2013. dec. 30. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, bár én a Northernen nem nagyon voltam, de a Districttel sokszor összehozott a szerencse az meg egy teljesen őrült vonal öt végállomással. Szerencsére kiválóan van jelölve mi hova megy.
2013. dec. 30. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Eh, a válaszom nem volt sokra használható, [link] ez mindjárt jobb.
2013. dec. 30. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Én naponta kozlekedek ezen a vonalon :)

Annyi, hogy egyik oldalt az egyik végállomáshoz mennek, másik oldalt az ellenkezo irányba. Te Clapham South-nál ha beállsz abba az irányba ami a City felé megy (kozpont felé) akkor a táblán láthatod, ahogy ki lesz írva, hogy a kovetkezo metro High Barnet vagy Edgware-felé megy. Általában a Higy Barnet megy Bank-on keresztul. Tehát mindkét elágazásnál a jobb irányba.

Tehát nézd a táblát mindig, ott egyértelmuen fel lesz tuntetve, hogy melyik metro érkezik és merre megy.

Ha nem világos vagy van még kérdésed, nyugodtan írhatsz :)

2013. dec. 31. 00:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen közben már rá is jöttem egy androidos alkalmazáson keresztül de mentek a zöld kezek ha esetleg valaki gyűjti őket:)
2014. jan. 3. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!