Ha van fényképed a Pisai Dómról, segítenél?
Figyelt kérdés
Építészettörténet házihoz szükségem lenne néhány képre a Pisai Dóm belső teréről. Főként olyan kép kellene, amin látszik a mellékhajó boltozata (ha csak egy picit, már az is nagy segítség).
Google is segítőkész volt, de sajnos nem elégítette ki a kíváncsiságomat belső térileg. :)
Előre is köszönök mindenféle segítséget!
2009. nov. 27. 22:16
2/5 A kérdező kommentje:
Nem ez az. :) De köszi, hogy szántál rám időt :)
2009. nov. 27. 22:53
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem jól beszélgettél a google-val:
4/5 anonim válasza:
Ezek között én sem találtam a mellékhajó boltozatáról képeket, te igen?
5/5 A kérdező kommentje:
Figyu, nem vagyok teljesen balizé, tényleg nem volt olyan kép a neten, amire szükségem van. Nekem is csak ezeket dobta ki, és lementettem belőle, amire szükségem volt. De nekem egy sokkal konkrétabb részletet kell kinagyítva, axonometriában kiszerkesztenem. Hátha valakinek van pont egy olyan képe...
2009. nov. 28. 00:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!