Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen az élet Bécsben?

Milyen az élet Bécsben?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jó lehet, én egyszer szeretnék kiköltözni.
2009. nov. 26. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy nemzetközi felmérés szerint Bécsben a legmagasabb az élet minősége a világ összes városa közül

( [link]

Ezek alapján jó lehet

2009. nov. 27. 06:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
hát biztos hogy jobb mint itt, pl a minimálbér náluk 1000 euro, míg nálunk átszámítva 258 euro ... és majdnem ugyanazok vagy hasonlóak az árak mint itt...
2009. dec. 3. 15:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó... sokkal jobb mint Budapesten ^^ :D
2010. márc. 16. 21:25
 5/9 anonim válasza:
54%

"majdnem ugyanazok vagy hasonlóak az árak mint itt..."

Aha igazad van csak, h PÉCSEN van. És nem Bécsben!!!!

2010. júl. 23. 15:34
 6/9 anonim válasza:
100%
jaj utolsó válaszoló, ne írj olyat amiben nem vagy biztos:) én Bécsbe járok suliba, csak hétvégén, szünetekben vagyok itthon és én aztán tudom, hogy ugyanolyanok (!!!) az árok mint Magyarországon, Budapesten. szóval egyszerűen annyiról van szó, hogy ott jobb az életszínvonal.
2010. aug. 11. 12:32
 7/9 anonim válasza:
100%
és te hogy kerültél ki Bécsbe?
2010. aug. 12. 13:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves Bécsben élő!

Felvehetném veled a kapcsolatot?

Nyártól én is Bécsbe költözöm, érdekelnének az árak, lakáslehetőségek.. Első évben csak dolgozni szeretnék, hogy felfrissítsem, sőt fejlesszem a német-nyelvtudásomat, aztán pedig valamelyik bécsi egyetemen szeretném befejezni a tanulmányaimat.

Egyelőre ennyi a terv. A barátom német, vele költöznénk ki. Én félek túl nagy fába vágom a fejszémet, de ha végre sikerülne több konkrét infót szereznem a bécsi életről, biztos segítene :)

2011. febr. 15. 14:39
 9/9 anonim válasza:
100%

Nekem tetszik :) Nyáron lesz 3éve hogy itt élek Bécsben.Sulizom.Nem járok sehova partyzni,de tetszik a Bécsi élet :)

Egy 17éves lány :)

2011. márc. 11. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!