Most vettem észre hogy lejárt a személyim, viszont holnap reggel 6-kor indulok busszal Bécsbe. Nézik a határon a személyit?
Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 20:08
2/9 anonim válasza:
A határon nem. De az országban bárhol kérhetik, sőt: itthon is.
Legyen akkor nálad útlevél.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát éppen ez a gond, érvényes útlevelem sincs. Mennyi az esélye hogy 1 nap alatt igazoltatnak vagy valami? Este már jövök haza.
2013. dec. 12. 20:24
5/9 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Bővebben kifejtve: a határnál normál esetben nem nézik már évek óta. Édesapám Ausztriában dolgozik, minden hétvégén hazajön, van hogy kimegyek vele és még sosem kérték. Viszont igazoltatni igazoltathatnak, akár rendőr, akár az eladó mikor cigit veszel, tehát jó ha van nálad valami érvényes irat. Ha nincs útleveled, akkor vigyél jogsit vagy diákigazolványt még magaddal.
6/9 A kérdező kommentje:
Igazából csak a határ dolog érdekelt hogy van-e igazolatás, de én is úgy tudom hogy nincs mert schengeni övezet. Cigit nem fogok venni mert nem dohányzom. Jogsim sincs sajnos viszont akkor viszek diákot mert az van. Igazoltatni meg remélem nem fognak csak úgy random ha csak sétálok az utcán.
2013. dec. 12. 20:50
7/9 anonim válasza:
Igazoltatásra ugyanannyi esélyed van, mint itthon is...
8/9 anonim válasza:
Illegálba fogsz menni, emiatt szerintem kár lenne otthon maradni, de olyan túl sok esélyed a lebukásra nincs. :)
Nem vegzálják igazoltatással az embereket se ott kint, se itthon nem szokták. Engem még pl. soha nem igazoltattak, és amikor láttam igazoltatást akkor is csak az eléggé kétes kinézetű alakokkal tették itthon Budapesten...
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Nem volt semmi para, de azért biztos ami biztos most már csináltatok személyit :)
2013. dec. 16. 02:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!