Külföldre költözésnél (UK) mennyire jönnek utánam magyarországról az uzsorás erők? (apeh, diákhitel, rendőrség)
Mérnökhallgató vagyok magyarországon, de pl most, hogy 1 éve vagyok diákhiteles olvastam róla olyat, hogy gyakorlatilag úgy csinálták meg, hogy sose lehessen visszafizetni :D
A rendőrség is zaklat ilyen baromságokkal, hogy például beszóltunk egy pincérnek egy étteremben. :D Jönnek az idézgetések, meg büntetőeljárás indult ellenem :D
Az apeh is zaklat, mert gondolom nem adózok a diákhitelem után, vagy nem tudom :D
Múltkor még a bkv is megbüntetett, mert szerintük nem volt érvényes az amúgy érvényes jegyem :D
Szóval... minden okom megvan rá, hogy elvándoroljak, de kicsit félek, hogy ezek SOHA nem fognak leszállni róla.
Vagy leszállnak olyan 10 évre, aztán elveszik mindenemet :P
Szóval.
Valaki kérlek, világosítson fel! Szeretném levetni a rabláncaimat, dolgozni, boldogan élni.
Beszólásért rendőrségi zaklatás és az érvényes jegyed miatt is büntettek? :-) Hát persze, mindenki téged bánt.
Diákhitelt nem volt kötelező felvenni. Te egyetemista vagy, de fingod sincs, hogy a visszafizetéssel milyen kötelezettségeid vannak és egy "állítólag" újságcikk miatt aggódsz, ahelyett, hogy utánaszámolnál? Az Apeh már jó ideje nem az, és csak "gondolod" hogy mi a bajuk????
Ezzel a tengernyi ésszel inkább vándorolj ki valami maszáj faluba marhákat terelni és ott garantáltan nem talál meg sem az APEH, sem a NAV, sem a BKV ellenőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!