Kezdőoldal » Utazás » Európa » Külföldre költözésnél (UK)...

Külföldre költözésnél (UK) mennyire jönnek utánam magyarországról az uzsorás erők? (apeh, diákhitel, rendőrség)

Figyelt kérdés

Mérnökhallgató vagyok magyarországon, de pl most, hogy 1 éve vagyok diákhiteles olvastam róla olyat, hogy gyakorlatilag úgy csinálták meg, hogy sose lehessen visszafizetni :D

A rendőrség is zaklat ilyen baromságokkal, hogy például beszóltunk egy pincérnek egy étteremben. :D Jönnek az idézgetések, meg büntetőeljárás indult ellenem :D

Az apeh is zaklat, mert gondolom nem adózok a diákhitelem után, vagy nem tudom :D

Múltkor még a bkv is megbüntetett, mert szerintük nem volt érvényes az amúgy érvényes jegyem :D

Szóval... minden okom megvan rá, hogy elvándoroljak, de kicsit félek, hogy ezek SOHA nem fognak leszállni róla.

Vagy leszállnak olyan 10 évre, aztán elveszik mindenemet :P

Szóval.

Valaki kérlek, világosítson fel! Szeretném levetni a rabláncaimat, dolgozni, boldogan élni.

2013. dec. 5. 17:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem EU-n kívűli államba menj! Nézd van olyan helyzet amikor már emigrálni kell! Irány Oroszország!
2013. dec. 5. 22:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Beszólásért rendőrségi zaklatás és az érvényes jegyed miatt is büntettek? :-) Hát persze, mindenki téged bánt.

Diákhitelt nem volt kötelező felvenni. Te egyetemista vagy, de fingod sincs, hogy a visszafizetéssel milyen kötelezettségeid vannak és egy "állítólag" újságcikk miatt aggódsz, ahelyett, hogy utánaszámolnál? Az Apeh már jó ideje nem az, és csak "gondolod" hogy mi a bajuk????

Ezzel a tengernyi ésszel inkább vándorolj ki valami maszáj faluba marhákat terelni és ott garantáltan nem talál meg sem az APEH, sem a NAV, sem a BKV ellenőrök.

2013. dec. 6. 02:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én két év alatt visszafizettem a diákhitelem, ezek szerint valami szuperhős lehetek, akinek a lehetetlen sem akadály. Ja nem, csak elolvastam a szerződést rendesen, hoppá. Ezeket a rabláncokat te magad raktad magadra a hülyeségeiddel, és természetesen Angliában is rajtad lesznek, maximum a magasabb fizetésből hamarabb tudsz törleszteni. Magyarázhatod itt anonim oldalon vadidegeneknek, hogy te semmiről nem tehetsz semmit csak a gonosz karhatalom kipécézett magának, de úgyse fogja elhinni senki. He netán mégis neked lenne igazad, akkor fordulj bírósághoz.
2013. dec. 6. 13:33
 14/14 anonim ***** válasza:
légy erős, itt se fogják értékelni, ha érvénytelen jeggyel utazol, se azt, ha beszólogatsz a pincéreknek, se azt, hogy tartozásod van, és nem óhajtod visszafizetni.
2013. dec. 13. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!