Nehéz Olaszországban letelepedni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 12:58
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom h semmi extra nem kell hozzá mivel Uniós. A gondolat engem is foglalkoztatott néhány hete, van 1-2 olasz ismerősöm akik azt ajánlották hogy max. szezonálisan menjek ki. Mivel csak úgy éri meg. Amúgy jó ha tudod h nagy ott is a munkanélküliség. Ya és beszélned kell olaszul, erre számíts, az angol nem elég ugyanis az olaszok nagyobbik része nem beszél angolul. Úgy tudom informatikában van lehetőség Olaszországban, szal ha beszélsz olaszul és angolul és van valamilyen szakmád ami ott hiánynak számít, mindenképp próbáld meg. Remélem segítettem. Üdv
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. nov. 25. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!