Melyik Európa legolcsóbb országa nyaralás szempontjából?
Meg fogsz lepődni, de Albánia :-). Félre lehet tenni az előítéleteket Albániáról (mondjuk az északi része tényleg elég vad vidék), de pl. a Robinson Tours szervez dél-Albániába, Vlorába és Sarandába utakat, ahol az 5 csillagos hotelek is 20 ezer forintba kerülnek. Én most nemrég voltam Sarandában egy hetet, és nagyon élveztem! Nagyon szép környék, legendásan csodálatos a naplementéje, valamint nem utolsósorban közvetlen hajójárattal (ha akarsz) átmehetsz Korfura is, mivel pont szemben van.
Úgyhogy ne tessék félni, csodálatos vidék, és az a része elég kultúrált.
Utolsó megjegyzés, csak ha netán az ilyesmi zavarna (engem nem): mivel az ország 70%-a iszlám vallású, sok étteremben/bárban először a férfit szolgálják ki, csak aztán a nőt, de volt egy hely, ahol a kissé radikálisabb nézőpontú muzulmán pincér küldte a keresztény kollégáját, mert ő nem volt hajlandó... ilyen is van, de ritka.
Mindenesetre bátran ajánlom dél-Albániát!
Hát, tuti, hogy nem Magyarország!
Görögországban nagyon olcsón tudsz nyaralni, és gyönyörű. Olcsóbb, mint itthon.
Európa legolcsóbb országa Bulgária, de olcsóbb még nálunk is Portugália.
Akik egy árról beszélnek azok írják meg miben egy ár pl.: HOrvátország és Magyarország. Ha összevetem az élelmiszereket abban tuti nem, mert 1000 Ft-al olcsóbb árak jönnek ki. Másban lehet nem, de az meg kit érdekel nem étteremben eszik az ember naponta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!