Melyik Európa legjobb légitársasága?
Jó vicc :D
Csak mert én úgy hallottam hogy a Turkish Airlines!
Ott kezdjük, amit Sarkozy francia elnök mondott a török EU-csatlakozásról: nem lehet, mert nincs Európában !!
Az, hogy melyik mennyire jó, attól is függ, hogy kinek mi az elvárása. Szívből utálom a SAS gépek utálatos ételeit, olyannyira, hogy kiráz a hideg már attól, ha egy kék szemű szőke nőt látok (Annak biztos az a szar folyós szószos szendvics van). Az is számít sokaknál, hogy tudnak magyarul. A Malév gép is ugyanolyan Boening 737-es, mint a Lufthansa-é, ugyanolyan belülről, de a hosszabb járatokon kapott kajának van íze, míg a Lufthansa vagy British járat kajáinak nincs íze, nem is beszélve a Thai vagy Emirates stb. járatok bambuszos ételeiről. Biztos más másra szavaz, de nekem ez fontos.
Te nem vagy kicsit bulémiás ?? :D Nem csak az ételre kell odafigyelni. Személyzet, Átszállások vannak-e?, Repülőgép típusok...
Itt egy cikk Turkish Airlines nyere a nagy versenyt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!