Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van olyan ország európában,...

Van olyan ország európában, ahol nem feltételezik, hogy engedély nélkül építkezel? Vagy esetleg ha elhagyatott tanyát belaksz, nem gyilkolnak meg benne? Anglia esetleg?

Figyelt kérdés
Szeretnénk külföldre költözni, de nincs meg hozzá az alapunk. Arra gondoltunk, hogy bioházat építenénk, vagy belaknánk valami elhagyott tanyát.
2013. nov. 24. 13:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem te meg csak idióta kérdéseket feltenni jársz ide.
2013. nov. 24. 17:49
 12/15 A kérdező kommentje:

[link]

Szerinted ő kitől kért engedélyt pl?

2013. nov. 24. 17:52
 13/15 A kérdező kommentje:

[link]

20 éve lakik az erdőben.

2013. nov. 24. 17:56
 14/15 anonim válasza:
Tegyuk fel,hogy kijutsz,tegyuk fel,hogy sikerul felepitened a hazat!Mondjuk ott laksz 1 2 evig,utanna szemet szursz valakinek es kitesznek mint macskat szarni es az alom palotadat 2 perc alatt ledurjak!Utanna hova mesz a csaladoddal?Szerintem ne alapozd az eleted erre,ha kint akarsz elni kezd az alapoktol kint mint mindenki ne rogton hazepitessel!Dolgozz,es berelj!
2013. nov. 25. 10:08
 15/15 anonim válasza:

Azt biztosra tudom,hogy Magyarországon nem sokáig lakhatnál egy elhagyatottnak ítélt tanyában.Ott is vannak szomszédok,akinek szemet szúr.

Én tanyán lakok a családommal,a közvetlen mellettünk lévő házba(40 méter) költözött egy mindig ittas emberke(nem az övé a ház,de úgy gondolta,jó lesz neki)

Mivel heti szinten keresték rajtunk a rendőrök,tűntek el dolgok a környékről,miután felbukkant,így csak szóltunk,hogy talán nem itt kellene neki lakni,főleg,hogy nem az övé a ház.

Ha normális,dolgos,nem tolvaj "száll meg" a házban,senki nem szólt volna hozzá egy rossz szót sem véleményem szerint.

Szerintem külföldön sem néznék jó szemmel,ha más tulajdonában/telkén lennél hosszú távon.(te biztosan dolgoznál,nem azért,hanem azért,mert másé a terület)

Nem nagyon van MO.-on sem olyan hely,ami senki földje.

Bár lehet,hogy az általad linkelt helyeken nem éri szó a ház elejét :-)

2013. nov. 26. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!