Anliában tartanak az emberek amstaffot? Hogy viszonyulnak hozzájuk az emberek?
angliába csak úgy viheted ki a kutyát, hogy ha "elveszik" tőled 3-4 hétre és megvizsgálnak rajta mindent, hogy nem fertőzött e illetve az idegrendszeri állapotát is és, hogy mennyire számít agresszívnek..
egy ismerősöm kiköltözött londonba a kis yorki foxi keverék kutyájával és tőle majdnem 3 hétre vették el és 3hét után kapta vissza.. de ha jól tudom akkor ez súlyként változik h pl. 10kg a kutya akkor cask 2 hét de ha 15 akkor már 3 hétre veszik és és vizsgálják.. de ezt nem tudom pontosan!
ÁLtalános infó: már nincs karantén az Egyesült Királyságba történő szállításnál. Kell hogy legyen útlevele a kutyának, legyen chipezve és ezt követően meg kell hogy kapja a veszettség elleni oltást, illetve féregteleníteni kell az utazást megelőző 1-5 napban. Pontos információkért keresd el az angol állatorvosi kamara hivatalos honlapját.
Veszélyes pit bull típusú kutyákra vonatkozó szabályok és regisztráció: [link]
ó de szuper vagy! én nem értek ilyesmihez hogy ezeket kikeressem! a karantén jó ha nincs, mert azért ezek a kutyák bár emberre SOHA, de kisebb kutyákra azért nekiugorhatnak, ha nem szimpi nekik. szóval a karantén során lehet hazatoncolnának minket.
ha valaki lakott kint, akkor mi volt a tapasztalat? nem utálják az angolok a harci kutyákat?
Nem tudom aktualis-e meg, de ebbe a posztba megprobaltam oszeszedni mindent. Ha van meg kerdesed nyugodtan kereshetsz privatba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!