Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bécsben tényleg tombol most a...

Bécsben tényleg tombol most a H1N1?

Figyelt kérdés
oda készülök utazni 1 hónapon belül...
2009. nov. 19. 18:37
 1/10 anonim ***** válasza:
már itthon is :S
2009. nov. 19. 19:01
 2/10 A kérdező kommentje:
jaja, rádióban hallottam hogy Heves, Nógrád, Pest és Szabolcs megye a legfertőzöttebb.
2009. nov. 19. 19:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Én Bécsben dolgozom. Nem tombol. Ugyanazok a jelenségek vannak, mint nálunk vagy a környéken.
2009. nov. 19. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Tél van,és ilyenkor minden évben van influenza járvány.Miért kell ezt annyira felfújni?Tavaszra ez is elmúlik,néhányan esetleg meghalnak,de ez minden évben megtörténik.
2009. nov. 19. 19:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Tatabányán és környékén se híre, se hamva...
2009. nov. 19. 19:46
 6/10 anonim ***** válasza:

19:13 tökéletesen egyet értek! A MÉDIA FEÉFÚJTA AZ EGÉSZET!!!! Én is bécsbe megyek majd a karácsonyi vásárra, de no para, a vakcinát sem veszem fel, én vajdasági vok, itt még nem kapható, meg kicsinek tojásallergiám volt és mondták h ne vegyem be, mert ezeket a vírusokat tojásban tenyésztik vagy miben a fenében és nehogy legyen valami bajom, na ebbe ne menjünk bele.

Jó, meghaltak emberek, de nézzük meg mi volt a bajuk: annak a 15 éves fiúnak súlyos szívbetegsége volt, meg még egyéb amúgy is halűlos betegség, ez egy sima inflúenza, amúgy évente több 1oo ezren meghalnak sima inflúenzában, de ha elkapod a suliban vagy a munkahelyeden nem parázol, mert úgy vagy vele, hogy majd átmegy... ezt is csak a média fújta fel, nem kell félni a vírustól, nem bánt az csak őő.. megkósol?

2009. nov. 19. 21:06
 7/10 anonim ***** válasza:
58%
Ha attól parázol, hogy Bécsben hogy "tombol" a vírus, akkor javaslom, hogy gyoran bújj el a pincében, és elő se gyere áprilisig, mert itthon is legalább úgy tombol, ha nem jobban.
2009. nov. 19. 21:27
 8/10 anonim válasza:
Viszont Ausztriában ingyenes az oltás mindenkinek, nemcsak a gyerekeknek! És ott többen is oltatják be magukat.
2009. nov. 19. 21:32
 9/10 anonim válasza:
Ja és ha bárhová akarsz is utazni oltasd be magad, mert ha külföldön szorulsz bármilyen gyógyászati ellátásra, akkor a pénztárcát is nagyra kell nyitni!! Én már voltam ilyen helyzetben.
2009. nov. 19. 21:36
 10/10 A kérdező kommentje:
1 napra megyek csak. :))
2009. nov. 19. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!