Melyik európai országba mennél el?
Figyelt kérdés
london, róma, bécs, párizs kizárva.(már voltam)
melyik várost ajánlanád ahol már voltál és nagyon szép, vagy melyikbe szeretnél elmenni?
2009. nov. 16. 15:45
12/17 anonim válasza:
Finn: Helsinki, Kuopio, Joensuu, Rovaniemi (imádtam mindet, nagyon szép)
Svéd: Göteborg, Stockholm
Még Izland és Norvégiába szeretnék eljutni, biztos azok is ilyen szépek... a képek alapján mindenképp.
13/17 anonim válasza:
Edinburgh, az egyik legszebb európai város, rengeteg ottani és környékbeli látnivalóval. A világon az egyik legmagassabb az egy főre eső műemlékek száma. Tiszta, kitűnö közlekedés, kedves emberek, rengeteg látnivaló. Royal Mile, Princess street, edinburghi vár, királynői rezidencia, óváros stb. , közelben Rosslyn kápolna, Hadrianus-fal, North Berwick kikötővároska, Tantallon stb. Kitűnő kaják, kitűnő pubok, éjszakai élet. Érdemes elmenni Invernessbe is, onnan folyamatosan vannak hajótúrák a Loch Nessre, illetve utazások egyéb kisebb, szebb, érdekesebb lochokra.
14/17 anonim válasza:
országként Svájc vagy Franciaország..
17/17 anonim válasza:
Én a nagyobb európai városok közül látogatóban csak Szalonikiben voltam, és szerintem szép város, érdemes megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!