Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik európai országba...

Melyik európai országba mennél el?

Figyelt kérdés

london, róma, bécs, párizs kizárva.(már voltam)

melyik várost ajánlanád ahol már voltál és nagyon szép, vagy melyikbe szeretnél elmenni?

2009. nov. 16. 15:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
Bukarest :)
2009. nov. 16. 19:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Finn: Helsinki, Kuopio, Joensuu, Rovaniemi (imádtam mindet, nagyon szép)

Svéd: Göteborg, Stockholm

Még Izland és Norvégiába szeretnék eljutni, biztos azok is ilyen szépek... a képek alapján mindenképp.

2009. nov. 17. 09:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Edinburgh, az egyik legszebb európai város, rengeteg ottani és környékbeli látnivalóval. A világon az egyik legmagassabb az egy főre eső műemlékek száma. Tiszta, kitűnö közlekedés, kedves emberek, rengeteg látnivaló. Royal Mile, Princess street, edinburghi vár, királynői rezidencia, óváros stb. , közelben Rosslyn kápolna, Hadrianus-fal, North Berwick kikötővároska, Tantallon stb. Kitűnő kaják, kitűnő pubok, éjszakai élet. Érdemes elmenni Invernessbe is, onnan folyamatosan vannak hajótúrák a Loch Nessre, illetve utazások egyéb kisebb, szebb, érdekesebb lochokra.
2009. nov. 24. 01:27
 14/17 anonim válasza:
100%
országként Svájc vagy Franciaország..
2010. jan. 28. 14:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Prága ^^
2010. márc. 16. 21:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Moszkva :)
2010. okt. 21. 21:31
 17/17 anonim válasza:
Én a nagyobb európai városok közül látogatóban csak Szalonikiben voltam, és szerintem szép város, érdemes megnézni.
2011. ápr. 29. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!