Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik európai országba...

Melyik európai országba mennél el?

Figyelt kérdés

london, róma, bécs, párizs kizárva.(már voltam)

melyik várost ajánlanád ahol már voltál és nagyon szép, vagy melyikbe szeretnél elmenni?

2009. nov. 16. 15:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Becs nagyon szep hely, ott mar voltam es tudom ajanlani. Parizsban is voltam de oda en nem nagyon mennek vissza... Londonban meg nem voltam, de oda nagyon el szeretek menni, es ha minden jol megy jovo nyaron megyek is:D Szoval ez utobbi szerintem a legjobb:)
2009. nov. 16. 16:03
 2/17 anonim ***** válasza:
Zürich
2009. nov. 16. 16:08
 3/17 anonim ***** válasza:

Madrid, Barcelona

Athén

Vagy Zürichen kívül más német városok, pl. Berlin, München..

2009. nov. 16. 16:23
 4/17 anonim ***** válasza:
Stockholm is szép hely. érdemes megnézni. Koppenhága is izgalmas.
2009. nov. 16. 16:56
 5/17 anonim ***** válasza:
Zürichen kivül màs német vàros.....!!!!!!!!!!_Zürich Svàjci vàros,nem német!!
2009. nov. 16. 17:11
 6/17 anonim ***** válasza:

Velence!!!!!

a legszebb! Most nyáron jártunk ott, utónászúton. És úgy visszamennék.

Szállásadónk velencei, sehova nem akar elutazni, mondván "innen?minek?" és tényleg hihetetlen.

2009. nov. 16. 17:36
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig Göteborg a szívem csücske :) De szeretnék egyszer Portugáliába, Belgiumba és Finnországba is eljutni. Pici falut is megnézni közelebbről, és egy nagyobb várost is. A fővárosi tumultusokért nem annyira vagyok oda, jobban szeretek egy nem is kicsi, nem is nagy várost úti célul választani. Jó dolog "más világba" csöppenni, amikor az ember leszáll a gépről, és ha már ott vagyok mért ne nézzem meg, hogy élnek a falusi emberek is?
2009. nov. 16. 17:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Németeknél amit tudok ajánlani az Stuttgart és környéke. Stuttgart egy nap alatt megnézhetö, nem sok minden van, de a környékén sok látnivaló van, mondhatni egy 100km-es körzetben. Várak kastélyok.

Ugyan így Frankfurt is, frankfurtban sokminden nincs, de a környéken sok mindent meglehet nézni.

Berlin, ott egy hetet simán ellehet tölteni.

Hamburg és környéke.

2009. nov. 16. 17:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Velence, Moszkva, Stockholm, Helsinki, Riga, Isztambul, Szarajevó, München, Kijev

Ezek közül Moszkvában és Stockholmban még nem voltam, csak szeretnék, a többit már láttam, és szerintem elég szép helyek.

2009. nov. 16. 18:12
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Koppenhága, München, Zürich, Prága, Varsó
2009. nov. 16. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!