Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mire elég ez egy angol vidéki...

Mire elég ez egy angol vidéki városban?

Figyelt kérdés
Tavasszal megyek egy vidéki angol városba dolgozni. Árufeltöltő vagy raktáros leszek. Minimálbért fogok keresni. Hogy tudnám ezt úgy beosztani, hogy félretenni is tudjak?
2013. nov. 5. 19:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

22:27

Nem zavartuk egymást egyáltalán. A kezdeti 1-2 évet, pláne ha egyedülálló, bőven ki lehet bírni egy szobában is. Rengeteg pénzt lehet így spórolni. Jelenleg egy 2 szobást lakást bérlünk a barátnőmmel Birminghamben, nekünk elég egy szoba, a másikat valószínű kiadjuk, így az a pénz mehet majd a nyaralási alapunkba. A tömegszállásnak én sem vagyok híve, de 1-2-3 embert bőven ki lehet bírni, a lakótársaktól is függ hogy milyen lesz, de eddig nem volt gondunk. Mindenkinek alkalmazkodni kell egy picit a másikhoz. A főnököm is kiadja a saját 4 szobás lakásának 2 szobáját, mert így legalább lát pénzt belőle, amúgy csak üresen állna.

2013. nov. 5. 22:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem se zavartak a lakótársak soha, mindenki tiszteletben tartotta a másik magánszféráját. Volt, hogy napokig nem is találkoztam egyikkel sem, mert pont elkerültük egymást a közös részben.
2013. nov. 8. 16:15
 13/13 anonim ***** válasza:
kdezdeti egy -kettőt, de én már 8 éve vagyok itt...nem kell többet lakótárs.
2013. nov. 8. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!