Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bécs vagy Budapest?

Bécs vagy Budapest?

Figyelt kérdés
Melyik város tetszik nektek jobban és miért?

2013. nov. 4. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Bécset mondom, mert sokkal rendezettebb, jobb hangulatú, nem lepukkant, modern. Budapesten a belvárosi rész oké, de ha az ember végigsétál már a Nagykörúton, elborzad. Infrastruktúra a béka feneke alatt, az emberek viselkedése kritikán aluli, pláza pláza hátán, miközben az utcákat a gagyi használtruhások és a szexshopok uralják. Ha lenéz az ember a Gellérthegyről, eláll a lélegzete, csak ne kelljen leereszkedni a mocsokba.
2013. nov. 4. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Bécs sokkal fejlettebb meg minden, viszont mégis Pestet mondanám. A Duna itt legalább a város közepén folyik keresztül, és a Budai-hegyek belógnak egészen a Belvárosig (Gellért-hegy, vagy Vár...) Ezek szerintem olyan adottságok, meg olyan látványt nyújtanak, ami mellett Bécs labdába se rúghat...
2013. nov. 4. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bécs
2013. nov. 4. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

23 évig éltem Budapesten, egy éve Bécsben. Most azt mondom, soha többet Budapest... A hétvégén Budapesten voltam, szó ami szó, gyönyörű látvány pl. valamelyik belvárosi hídon átsétálni és onnan nézni a várost. De a többi rész... elhányom magam a kosztól :( És most nem fröcsögni akarok, sajnálom hogy így van, és örülök hogy Bécsben élhetek.

ui. akárkivel találkozom itt, és szóba került honnan jövök, kb. mindig az az első, hogy "jajj Budapest, de gyönyörű város". Kinek a pap, ugye :D Bár valószínűleg én is odalennék, ha csak a turistalátványosságokat látnám és a nyugati fizetésemből bagóért megkapnék mindent... ezt is teszem részben, mikor hazalátogatok :P

2013. nov. 6. 00:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Máshogy látja az ember turistaként és bentlakóként. Nekem Bécs turistaként kicsit unalmas, de ezerszer inkább élnék ott, mint Pesten, és nem feltétlen csak azért, mert háromszor annyi a fizetés.
2013. nov. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!