800eurobol/hó németországban normálisan meg lehet élni?
Elég minimális szinten esetleg, normálisan nem igazán.
HAvonta a lakbér (egy szobás lakás rezsi nélkül) min. 350-400 Euro, kaja min. 200, rezsi min. 100, és akkor még nem utazol (mert legalább is tömegközlekedéssel kell), és semmi "nem-fontos" dolog nincs benne.
Ebben az "azt mondták, hogy.." szövegben nem bíznék meg.
Én magam keresnék szálláslehetőséget, mert az a biztos.
Nekem is "mondták már, hogy..", oszt pofára esés lett volna ha nem nyitom ki a szemem.
Én is időztem külföldön hosszabb ideig. Már előre itthonról írogattam albis közvetítőknek. Az első hetet szállodában kellett töltenem, de már a 3-4. nap találtam lakást és lakótársakat.
Nálunk talán a legolcsóbb a lakhatóság. Én 500 euróért találtam lakást, és hárman béreltük.
Szerintem menjetek inkább albiba. Az ilyen jól hangzó szállások általában magánkolik, melyeket indiaiak, kínaiak vezetnek, ők is ott laknak, de ki vagy nekik szolgáltatva. PÉLDA: haverjaim külföldön ilyesmi helyen éltek indiaiakkal...a vallási szokásaik miatt vasárnap nem tudtak szarni mert a WC-be beköltöztek és imádkoztak, szoptak, kivertek...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!