Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hollandiába megyek és az a...

Hollandiába megyek és az a kérdésem hogy tudok-e fűvet venni?

Figyelt kérdés
mert hallotam azt is hogy kell a hollan állampolgárság hozzá.

2013. okt. 23. 21:26
1 2
 11/20 anonim válasza:
84%
DE azèrt a holland ès a magya fű minösègèben elèg nagy a külömbsèg!
2013. okt. 24. 15:17
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már elmultam 18 szóval az nem probléma. Az hogy kimutathatják az meg már marad az én problémám :D
2013. okt. 24. 21:02
 13/20 cli_hlt válasza:
13%

#8: nem marhaság, BTK:

[link]

Idézem:

"3. § (1) A magyar törvényt kell alkalmazni a belföldön elkövetett bűncselekményre, valamint a magyar állampolgár külföldön elkövetett olyan cselekményére, amely a magyar törvény szerint bűncselekmény."

Volt erre egy kérdés itt is: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__27145..

A TÖRVÉNY az, hogy nem szívhatsz Hollandiában. A gyakorlat az, hogy igen, mert a holland hatóságok nem fognak ezért piszkálni.

Viszont ha haza jössz, és megpisiltetnek, akkor hiába mondod azt, hogy hollandiában szívták, akkor is küldenek elterelésre (ha nem játszottad el ezt a lehetőséget, illetve nem ítélnek el terjesztésért).

Javaslom, hogy ne a saját ötleteid alapján vegyél tutira olyan dolgokat, amiknek van hiteles forrása. Mindig próbálj meg az elsődleges forrásból tájékozódni mielőtt lepontozol valakit.

2013. okt. 25. 10:18
 14/20 anonim válasza:
100%
Hidd el senki nem fog meg pisàltatni ha làtjàk hogy honnan jöttèl!
2013. okt. 25. 13:09
 15/20 cli_hlt válasza:

Nem azért.

Lehet munkahelyi teszt. Csinálhat egy balesetet. Rosszul lehet.

Nagyon kicsi az esélye, de előfordulhat.

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy mik a törvények s ha meg akarod szegni őket, nem árt tisztában lenni a következményekkel sem.

2013. okt. 25. 16:44
 16/20 anonim válasza:
3%
Igaz,de nyugi a fű egy nap utàn màr kise lehet mutatni vizelet ès vèr tesztel!
2013. okt. 28. 19:25
 17/20 anonim válasza:
0%
Az a helyzet hogy hollandiában se kapsz mindig rendes füvet...valami felütött szart vgy valami hasonlót adnak külföldieknek úgy hallotm . :D
2014. aug. 25. 18:22
 18/20 cli_hlt válasza:
93%

Ha már nekromancia:

16: ha sokat szívsz akár 7-30 nappal az utolsó fogyasztás után is kimutatható vizeletből: [link]

17: Ugyanabból a mérlegedényből szedik majd ki, mint a sorban előtted kettővel álló hollandnak, és az előtted álló németnek. Persze shopja válogatja, ebben is vannak különbségek kb. hasonlóan mint a kocsmák esetében.

2014. aug. 25. 19:03
 19/20 anonim válasza:
22%
Hollandiában a magyar törvények is vonatkoznak rád, aki ezt mondja annak van igaza. Ismerek egy szociológust aki kint kapott ösztöndíjat szal eléggé képben van és megkérdeztem.
2014. szept. 23. 18:57
 20/20 anonim válasza:
100%
A kommentelők közül hányan voltak kint? :D ÉN többször is, adsz egy személyit, nem ad szarabbat előttem vette elő a dobozból azt amit mindenki másnak is adott. valóban jobb, mint a magyar. Nem azért kell kimenni mert füvezel, azért mert teljesen szabad az ország sokkal elfogadóbbak laza életstílus meg az h bárhol rágyújthatsz is laza és semmi gond nincs vele. Az hogy utcán nem tolhatod annyira veszik komolyan, mint itthon a buszmegben cigizést. Leszarják. Menjél nyugodtan nagyon jó élmény és jó kaland!! :D Bár azért kisebb városokban ( groningen, hága lehet jobban megnéznek ha azutcán tolod ahol nem forgalmas, de senki nem fogja rád hívni a rendőröket :d még ha bele is futnál egy őrült zsaruba max csak haza tessékelne, hogy otthon, vagy coffeeshopban.... Nagyon nem bírom mikor az emberek csak okoskodnak meg hallottak ezt azt, de amúgy semmi tapasztalatuk nincs a témával...........
2017. nov. 21. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!