Babával repülőn utazni? .
5 hónapos kislányommal szeretnék, egy viszonylag rövid utat megtenni, Londonba utazni Fapados repülővel.(Wizzair).Azt olvastam a honlapon, h. ölben kell vinni..
-Beszállásnál kapunk e prioritást(elsőbbséget)?(Gondolom az első sorban lenne a legjobb ülnünk...??.
-a babának lehet e vinni külön bőröndöt?Ilyenkor, ha én is viszek, 2 db-ot kell e bejelölni jegyvételkor, vagy csak 1-et amit magamnak viszek, és a babának meg magának értetődően vihetem.
-kell cumiztatni(én csak szoptatni tudnám, mert a cumit nem fogadja el)le-felszálláskor.olvastam ezt is azt is.Valaki szerint meg se érzi a pici.
Kérlek segítsetek!Tapasztalatok?
Én rendszeresen repülök Anglia és Magyarország között..
Mindig vannak olyan utasok akik pici babával vannak.Nem tudom,hogy így veszik-e a jegyet,de a repülőbe először a gyerekkel utazok mennek(meg azok akik megvették +pénzért a VIP jegyet) Mivel fapados járatról van szó,így minden utas oda ül ahová akar.Én mindig úgy tapasztaltam,hogy a pici babás utasok előre ülnek(mert egyedül ott van nagyobb hely),és fel lehet vinni az ő csomagjukat...de be kell jelentened az ő csomagját is hiszen az is csomag.Még nem láttam,hogy szoptatnák a pici babát utazás közben.Egy anyának teljesen normális,és természetes,hogy szoptatja a pici babát(én is híve vagyok a szoptatásnak)de sokan nem szeretik nézni azt ami csak a babára és a mamájára tartozik.De gondolom erre is van megoldás.Mivel repülés közben szeretek aludni,így jó hátra ülök ,hogy ne halljam a sírást.Volt olyan,hogy a baba a felszállást követően végig sírta az utat egészen a leszállásig,de volt,olyan aki a felszállásnál sírt,de utána végig aludta..Ez babafüggő..Ha a babád nyugodt akkor nem lesz semmi gond.Egyébként én úgy látom mindig,hogy a stewardess mindig segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!