Külföldön élő magyarok! Tartjátok a kapcsolatot az ott élő magyarokkal?
Melyik országban éltek?
Vissza akartok egyáltalán költözni Magyarországra?
Ha nem tartjátok a kapcsolatot az ottani magyarokkal,annak van valami konkrét oka?
Mentalitásban mások az ottani emberek mint a magyarok?
Mákoscsiga:
Szerinted az ILYEN emberekkel tartani kellene a kapcsolatot?!?!?
Német munkatárssal jöttünk ki a munkahelyröl, és ö megcsúszott, ha nem kapom el a karját, akkor elesik. A közleben lévö ISMERETLEN valaki errr megszólalt jó hangosan mellettünk MAGYARUL, hogy "kár, hogy nem törted ki a nyakad".
Nem ismert sem engem, sem a kollégát, csak egyszerüen ennyire bunkó ember volt.
Sajnos a külföldön lévö magyarok nagy többsége ezen a szinten áll emberileg és kultútáltság szempontjából is, és ezért nem akar a kinn élök értelmesebb része kapcsolatot tartani velük.
Jobb elövigyázatosnak lenni, mint ráfizetni, akár anyagilag, akar "csak" erkölcsileg.
Mert ha engem is az ilyenekkel vesznek egy kalap alá, akkor az én megbecsülésemet teszik tönkre, amiért sok éven keresztül dolgoztam itt.
"Nem hiszem jelentős különbség lenne, mindenhol vannak jófejek és idióták."
Persze, EBBEN tökeletesen igazad van. CSAK az nem mindegy, hogy MILYEN az arány!!!!
És a magyarok között az idióták vannak többségben. SAJNOS.
Francia
Igen, szeretnek, de majd csak akkor ha emberi fizetest kapok
Ok: nem ismerek itteni magyarokat
Igen, masok, bizonyos dolgokban sokkal onallobbak/hatarozottabbak, mas dolgokban meg rettenetesen birkak tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!