Hogy tudok eljutni innen ide Párizs Charles de Gaulle (Terminál 2D) - ibis budget Paris Porte De Montmartre?
Diákbarát megoldásokat osszatok meg velem, ha tudtok.
Például 6napos bérletet hogy, hol és mennyiért tudom elintézni?
Google térkép.
Beállítod a kiindulási és a célállomást, rákattintasz a busz ikonra, és kiválasztod a neked tetsző megoldást.
Ha ezzel készen vagy, rákattintasz a felkínált közösségi közlekedős cég linkjére, és megnézed milyen jegytípusok vannak.
RER B vagy busz jon be a repterrol Parizs fele, a porte de montmartre pedig a Garibaldi metromegallo kozeleben van ami a 13as metro.
6napos berlet nincs csak 7napos es hetfo-vasarnap ervenyes, navigo kartyanak hivjak, navigo decouvert-et kell kerni, es kell hozza fenykep is.
Ha otzonasat veszel egy hetre az kb 33 euro, azzal a repter be-ki is megvan mert CDG az 5. zona.
Szia!
Ide foglaltam én is szállást, de most utólag nézem, hogy eléggé leírták a környéket. Késő éjjel érnék oda. Vállalható tapasztalataid szerint? Milyen a környék éjjel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!