Titeket ez nem vonz? Vagy csak én vagyok ilyen.
Figyelt kérdés
Selena Gomez, Nina Dobrev és még számos színésznő és énekesnő tesz ki olyan képeket, hogy éppen hol járt, esetleg hol forgatnak vagy ilyesmi. Selena képei annyira megfognak... Hol éppen Milánóban császkál, vagy Lisszabonban, Franciaországban vagy bárhol.. Mindig olyan luxus szobákat kap, ami tele van ajándékkal, és márkásabbnál márkásabb ruhadarabokkal, a legkiválóbb csokoládékig. Én nem az, hogy irigylem, mert NEM. Csupán én is szeretnék utazgatni így Európán belül.. Párizs, London vagy Barcelona. Folyton utazgatni... Jó igen, tudom, hogy most turnézik, és megdolgozik érte, mert hát ugye énekel, és az igazán megerőltető hosszabb távon, plusz színészkedés.. De komolyan. Titeket ez nem vonz? Vagy csak én vagyok ilyen.... ilyen. Nem is tudom.. :D2013. szept. 22. 10:30
1/10 anonim válasza:
Engem nem.
Inkább az a pènz kéne amit erre kiad a kis q/rva.
Selena gomez viszont vonz jòl meg....
2/10 anonim válasza:
Én meg nem szeretnék utazgatni Európán belül. Inkább Ázsiában.
3/10 A kérdező kommentje:
Egy; Selena Gomez egyaltalan nem q/rva, es sokkal tobbet tett le az asztalra MAR MOST, mint te valaha eletedben is fogsz. Szavad nem lehet.
Masodiknak; Igen, Azsia is eleg szep, bar azert engem Europa jobban vonz. Azsian belul merre utazgatnal? :)
2013. szept. 22. 12:02
4/10 anonim válasza:
De ha utazgatni szeretnél Európában akkor miért nem utazol? Oké, luxusra nincs pénzem nekem sem, de mégis voltam már Milánóban is meg sok más helyen. Pár száz forintos, esetleg pár ezres repjegyet kell venni és szállásra is vannak jó akciók. Persze nem étteremben kell enni, és többször aludtam már reptereken is. Cserébe kesergés helyett jártam itt ott és sok szépet láttam.
5/10 A kérdező kommentje:
Azert mert 14 eves vagyok, es egyedul nem igazan utazhatok. Tanulnom kell, es a szuleim egyebkent sem engednenek... Attol meg vonzhat, vagy nem? ;)
2013. szept. 22. 12:08
6/10 anonim válasza:
Ázsián belül merre? Teljesen mindegy, ugyanúgy érdekel pl Üzbegisztán mint pl Fülöp szigetek. Ázsiának olyan hangulata van amit Európában soha nem kapsz meg és az emberek is sokkal kedvesebbek.
7/10 anonim válasza:
Ja vagy úgy. Pár év múlva simán mehetsz. Igazából most is, csak szülők gondolom nem engednek egy napra sem. :-)
8/10 anonim válasza:
Én nem vagyok szupersztár, de még gazdag sem, mégis szoktam utazgatni Európában. Csak egy kis ész kell és idő, és fillérekért meg lehet oldani egy kiruccanást. Jó, nem luxushotelekben száll meg az ember, de én szerintem akkor se tenném, ha megtehetném.
9/10 anonim válasza:
Én is 14 vagyok.
És de! Az az álmom, hogy egyszer bejárjam Európát! Úúúú, London!!
10/10 A kérdező kommentje:
hahi :D orulok :)
2013. szept. 29. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!