Kezdőoldal » Utazás » Európa » Merre utazzunk ketten?

Merre utazzunk ketten?

Figyelt kérdés

Sziasztok majd decemberben a párommal szeretnénk valamerre elmenni utazásra maximum 50000ft van szerintetek?

Kocsi nincs.

Valahol európán belül 2-3 napra gondoltam

2013. okt. 9. 07:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Mi is karácsonyivásárra megyünk :)

Még soha nem voltam külföldön így gondoltuk, hogy elmehetnénk valahova :)

[link]

2013. okt. 9. 10:55
 12/25 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vannak. Mi szerintem kocsival megyünk, viszont szerintem letesszük az autót a szállodánál és veszünk jegyet a tömegközlekedésre.

2013. okt. 9. 10:55
 13/25 A kérdező kommentje:

Na az korrekt :)

És hány napra mentek?

2013. okt. 9. 10:57
 14/25 anonim ***** válasza:

Na ez egyszerre volt:)

A férjem is Bécsben volt először külföldön 4 éve:) Akkor még egyetemistaként nagyon alacsony költségvetésből hoztuk ki. Tuti nagyon jó lesz. Mindenképp menjetek el sétálni a Shönbrunn kertjébe, akkor is ha nem mentek be a kastélyba.

2013. okt. 9. 10:57
 15/25 anonim ***** válasza:
Szombat-vasárnap. Nekem már nagyon kevés szabadságom van idénre, úgyhogy csak így fér bele:) Épp most csábítottam el a kolleganőméket is.
2013. okt. 9. 10:58
 16/25 anonim ***** válasza:

Hol fogtok lakni? Én még két helyen gondolkodok. az egyik jobban tetszik, picit olcsóbb is, de nagyon messze van a központtól. A másik annyira nem tetszik képek alapján, de sokkal jobb helyen van.

Igyatok majd sok puncsot, nagyon finom:)

2013. okt. 9. 10:59
 17/25 A kérdező kommentje:

Rendben és ti milyen szállásba mentek?

Mennyiből jön nektek ki?

És Bécsbe érdemes valami ételt megkóstolni?

2013. okt. 9. 10:59
 18/25 A kérdező kommentje:

Ez még nem is olyan rossz

[link]

2013. okt. 9. 11:05
 19/25 anonim ***** válasza:
Nekem van még olyan hotelkuponom, amivel a szállást nem kell kifizetni csak a félpanziós ellátást. Az kettőnknek 21.000 vagy 25.000 Ft lesz egy éjszakára. Utiköltség most ingyen lesz, mert mondta akolleganőm (adtam nekik is egy kupont), hogy menjünk az ő kocsijával és akkor ők állják az utiköltséget. Szerintem 48 órás jegyet veszünk. Első nap ebédet tuti viszünk itthonról szendvicset, második nap meg a vásárban eszünk valamit. Ezen felül Puncsra és esetleg valami apróságra fogunk költeni. Múzeumokban van olyan belépő kártyánk, ami minden állami tulajdonban lévő múzeumba érvényes. Szóval szerintem 50-60.000 Ft-ból ki fogunk jönni.
2013. okt. 9. 11:16
 20/25 anonim ***** válasza:

Jónak tűnik. Én ezen a kettőn gondolkodom:

[link]

[link]

2013. okt. 9. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!