Hétvégi kiruccanás. London vagy Milánó?
Én nem azt mondtam, hogy te egy tahó ember vagy, aki mindig és mindenkivel szemben tahó, mert nem ismerlek. Azt mondtam, hogy amit itt írtál az egy tahó megnyilvánulás volt, van alapom rá, hogy véleményt formáljak ERRŐL a megnyilvánulásodról, hiszen beírtad egy közösségi oldalra, az internetre, bárki láthatja.
Valahogy a kedvesség és a segítőszándék nem jött át belőle..
Nekem is elég lekezelőnek tűnt az első válaszoló, főleg, hogy nekem is címezte. Barcelonába majd nyaralni szeretnék menni nyáron. Londont néztem ki én is inkább, mert Milánót elég jellegtelennek írták. Egyébként 50.000+költőből/fő-ből meg van London.
Köszönöm a válaszokat. Valószínűleg London lesz a befutó.
Első tényleg kissé tapló volt. :)
Amolyan fekete-fehéren látja a világot: van a szegény, aki sose mehet sehova és van a gazdag akinek meg olyan mindegy, pénz van bőven, minden hétvégén máshova mehet. A világ viszont nem fekete és fehér!!!
Nekem nincs sok pénzem, így akkor mentem Milánóba amikor adódott egy lehetőség: kemény 3000Ft-ba került fejenként repülővel, transzferrel együtt. Kora reggel mentünk, késő este jöttünk, kajának vittünk itthonról pár szendvicset. Ja apró költség még, hogy ki kellett jutni Ferihegyre, na de mivel pestiek vagyunk és van bérletünk amúgy is, így igazából ezt se mondanám külön költségnek.
Londonba is voltunk már ugyanígy: kora reggel mentünk, késő este hazajöttünk. Ez kb. 9000Ft volt repülővel, transzfer busszal és londoni metrózással.
Én tudom, hogy egy nap kevés bárhova is, de nekünk akkor is megérte, mert még mindig jobb volt így, mint sehogy. :)
Szóval én csak az első válaszolónak üzenném, hogy a világ annál színesebb, mint ahogy ő látja, és igenis lehet kis pénzből is világot látni, bármennyire is elképzelhetetlen számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!