Hétvégi kiruccanás. London vagy Milánó?
első vagyok..
Kedves második. Az egy dolog hogy pár ezerért kap valaki repjegyet (bár én nem így tapasztalom, amikor utazom haza) de feltételezem, hogy ha valaki Londonba akar menni az nem 4 órát akar a repülőtéren tölteni és utána hazarepülni, hanem minimum 1 éjszakát ott maradni Londonban. Az már nem csak pár ezer forint repjegy. Akkor már kell a tömegközlekedésért is fizetni, (nem olcsó) a legolcsóbb szállás is 1 éjszakára 30 fonttól indul, esetleg ha enni akar egy étteremben (gondolom nem mirelit kaját akar enni)
Még ha a Savoy-ba megy enni egy hamburgert az is 6 font. Esetleg ha vásárolni is akar valamit.. Szóval így összegezve nem csak pár ezer forintjába fog kerülni..
Miért lett volna bunkó az első? Csak azt mondta hogy nem olcsó manapság egy kiruccanás, de ha valaki megteheti akkor menjen mindkét városba.. Én is ezt tenném. Előbb Miláno majd London..
Egyébként én nem rég voltam és majdnem 50 ezerbe került egy Londoni hétvégém. Annyira nem is volt nagy szám London mint ahogy írtak róla.
18/L
Elég egyértelmú a pikírt megjegyzés, főleg hogy még odaböffentette azt is a végére, hogy az azutáni héten meg Barcelonába is mehet a kérdező. Ez nem segítség vagy válasz a kérdésre.
Én egyébként Londonra szavazok.
Az első szerintem is bunkó.
Amúgy, ha még egyik helyen sem voltál, akkor szerintem először London. Iktass be egy színházat is. :)
De, ha teheted, menj több napra, mert egy hétvége elég kevés...
ma 19:07
Kedves. Nem vagyok tahó, és nem volt píkirt a megjegyzésem, csak megemlítettem hogy akár mindkét városba mehet ha megengedheti magának. Mivel a kérdező nem tud dönteni(ezért is írt ki kérdést) Barcelonát azért írtam oda, mert szerintem az lenne a legjobb választás.. Nincs bennem irigység, és tahó sem vagyok.. Bár meglep hogy itt vannak páran akik egyszerű mondatokból leszűrik hogy a mondatok írója milyen természetű.. Ezek szerint ma 19:07-es neked is van ilyen képességed??
Londont nem ajánlom a kérdezőnek, bár lehet azért mert lassan 6 éve élek Londonban, és nem olyan csodás.. Barcelona sokkal szebb.. Bár igaz, ez az én személyes tapasztalatom..
üdvözlet (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!