Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek 16 éves létemre...

Szerintetek 16 éves létemre kimehetnék Spanyolországba?

Figyelt kérdés
Imádom a spanyolokat és azon gondolkoztam h nyáron kimennék 1 vagy 2 hétre csak a bökkenő hogy 16 éves vagyok és nem tudok spanyolul :DD ( de a többi stimmel) szüleim azt mondják még kicsi vagyok ehhez.. vagy haverokkal vagy egyedül mennék de nagyon kiszeretnék menni. vagy szerintetek várjak mig nem leszek 17 ? vagy ti kimennétek? 16/L
2013. szept. 29. 14:06
 1/8 anonim válasza:
Nem tom haverokkal lehet kimennék, én egyedül valószínűleg nem mernék menni. Persze mondjuk költségei is vannak egy ilyen útnak, azt azért nem árt figyelembe venni, de ha minden okés akkor én szerintem kimennék így egy vagy két hétre.
2013. szept. 29. 14:16
 2/8 anonim válasza:
Ja am én 15 vagyok.
2013. szept. 29. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Én kimennék a helyedben, egyedül vagy egy barátnővel.
2013. szept. 29. 14:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha megengedheted magadnak menj, én is mennék :D de egyedül biztos nem, unatkoznék.
2013. szept. 29. 15:46
 5/8 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kicsi hozzá, egyedül viszont nem ajánlanám, nyelvtudás hiánya miatt...én úgy tudom, h 18 év alatt kellett szülői engedély is az utazáshoz, de lehet tévedek. Egy nyaralás alatt is, történhet veled bármi, amiért tudnod kellene a nyelvet, vagy legalább angolul tudnod kellene. Engem amúgy még görögbe 18 évesen se engedett el apám, pedig bnőmmel együtt mentünk volna, és lett volna a bátyja kíséretébe "vigyázónk" is, de a nyelvet ő sem beszélte, akkor haragudtam apámra, de ma már mélységesen megértem, h miért nem engedett.
2013. szept. 29. 19:44
 6/8 anonim válasza:
Előző vagyok: közben eszembe jutott, h talán félre érthető voltam, a nyelvtudást természetesen nem folyékony nyelvismeretre értem, de amíg ott nyaralsz addig is annyit tudnod kellene, h boldogulj pl. tudj szobát kivenni, vásárolni, ha eltévedsz útba igazítást kérni stb.
2013. szept. 29. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Itt délen (Malaga térsége) nagyon sokan beszélnek angolul mivel rengeteg a külföldi, ha egy nemzetközi nyelvet jól beszélsz (hogy ha bármi gond van megkérdezd merre kell menni, stb), akkor már lehet tájékozódni.

Amúgy teljesen biztonságos ha nem vagy hülye (pl. éjjel részegen a tengerben úszkálnál ahol tele van sziklával), akkor baj nem érhet.

Viszont 16 évesen egyedül nem engednélek ki. Én 20 évesen voltam itt először, egy családnál laktam és nyelviskolába jártam napi 5 órában.

Amikor ismerősnek vettünk repülőjegyet, akkor rákérdeztek a malagai reptéren, hogy hány éves, mert ha nincs 18, akkor nem vehette volna meg...

2013. szept. 30. 02:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) igen lehet már én is inkább barátnővel mennék ki a felsorolt érvek miatt :) ( ha persze elengedik őt is :D)
2013. szept. 30. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!