Melyik európai városba vigyem a barátnőmet egy hétvégére?
És az miért baj ha Prágának kicsi a belvárosa? Nagyon sok látnivaló van, pont annyi, amennyi egy hétvégére elég.
Esetleg még Brüsszel, de ott nincs sok látnivaló. Oda úgy érdemes menni, ha elutaztok 1 napra más városba is Brüsszel közelében (pl Brugge-be)
Amszterdam: nekem nem tetszett, de utána nézhetsz, hátha nektek tetszene...
Párizs, Róma, London: egy hétvége nem elég rá, legalább 4-5 nap. Úgy meg nem éri meg elmenni, hogy nem jut idő mindenre, aztán vissza kell menni... Pénzkidobás.
Barcelona: talán ez belefér egy hétvégébe és sok látnivaló is van
Több európai város nem jut eszembe, amire elég egy hétvége, és érdekes, látnivalókban gazdag.
Prágának kicsi a belvárosa? Pont akkora amekkorának lenni-e kell. Prága az egyik legszebb és leghangulatosabb európai város. én pl semmi pénzért nem mennék a retkes Londonba vagy Párizsba de még Amszterdanba sem.
Barcelonára és Liszabonra pedig egy hétvégénél több idő kell.
Milánó szerintem egy nagy iparváros. De van egy belvárosi része, ill. nem messze tőle a tavak (pl Como), ahová érdemes elmenni. Hétvégére épp jó. És kell hozzá egy feltöltött bankkártya :)
Velencében többször, Bécsben rengetegszer jártam, de bármelyiket bevállalnám egy hétvégére bármikor. De akkor még1 szavazat Prágára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!