Hogyan tudnék Ausztria repülőterére eljutni a legegyszerűbben?
van olyan vonat,aminek ott van az állomása és Pestről indul?
Ha tudtok árat is mondani ,azt megköszönném!
Ausztria repterére? Van egy pár...
De feltételezem te a bécsire gondolsz. A legegyszerűbb a busz használata. A vonattal szemben bemegy a reptérre és az indulási oldalon tesz le, nem kell a belvárosból vagy Meidlingből tömegközlekedéssel szarakodni.
Az árak foglalás függvényében változóak, de a mindenkori vonat árának környékén vannak, időben foglalva jóval olcsóbbak, rövid határidővel picit drágább.
Volanbusz.hu-n megtalálod a nemzetközi járatokat.
Köszi mindenkinek!
Néztem én is és találtam buszokat,amik viszonylag olcsón kivisznek a reptérre. Az egyik a Népligettől indul.
Gondolom le lehet online foglalni a jegyet, oda visszára.
A Reptéren csak találkozni fogok valakivel , onnan meg Innsbruckba megyünk. vonattal. az egy újabb kérdés,hogy ott vajon tudok-e venni helyben jegyet a vonatra vagy előre kell... jajj ,de utálom ezeket a macerákat...
köszi mindenesetre!:)
Valóban a busz a legegyszerűbb kijutás. Ha a vonatot választod, a reptérre kétféle vonat is megy ki a belvárosból. Az egyik az expressz, ami gyors és drága, a másik a sima vonat, ami több helyen is megáll, de olcsó. Minőségben mindkettő egyaránt jó.
A helyben történő vonatjegy vásárlás is működik, minden állomáson vannak automaták, amelyek bankkártyát és kp-t is elfogadnak.
Mi úgy mentünk ki a reptérre, hogy kimentünk kocsival Schwechatba, ott az ingyenes oldalon hagytuk a kocsit, és onnan vonattal másfél euróért kimentünk a reptérre. Ez is működik, ha sokan vagytok és van kocsitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!