Zakinthosra mennék jövőnyáron 1 hétre . Busszal vagy vonatal mennék, mert az jóval olcsóbb. Az utazásal, a szálásal és mindennel együtt 150 000 - 200 000 ft-ot költenék? Meglehet ennyiből csinálni? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 17:53
11/15 anonim válasza:
laganas egyértelműen nyüzsgős, bulizós hely. mellette van agios sostis ami viszont már csendes, hiába van egy buliszigete. csendes hely van bőven :D én zaky-n már régen voltam, viszont most görögország másik részén jártam a nyáron. a gyros pitában mindenhol kb 2 euró, tálban 6-7 euró körül mozog. a gyümölcs nagyon drága. 2 euró egy kg szőlő, 2,5 egy kg barack... (eltérések mindenhol vannak)
12/15 anonim válasza:
ja az ouzo árakat néztem csak. az nem olcsó. fajtától függően egy nagy üveg 12-14 euró.
13/15 A kérdező kommentje:
Az ouzo az nálunk sem valami olcsó,kb 3500-3900 ft körül van .
2013. szept. 26. 15:47
14/15 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem lenne ,hogy muszály utas-egészségügyi,egyéb biztosításokat kötni?
2013. szept. 27. 12:54
15/15 anonim válasza:
nem muszáj, viszont ajánlott. ennek több oka van. az egyik az hogy az európai egészségbiztosítási kártya csak sürgősségi ellátás esetén használható. egyéb esetekben ki kell fizetni a kezelés költségét kint valutában. (elvileg ha kér az utas számlát akkor az oep visszafizeti, a gyakorlatban már nem ilyen egyszerű). a másik ok, hogy a macedón határőrök nagyon gyakran kötözködnek. sokszor éppen a biztosítást kérik és ha nincsen akkor náluk kell megkötni jóval drágábban, különben nem engednek ki az országból. egyébként nem egy nagy összegről van szó. kb 5-600 ft egy napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!