Kezdőoldal » Utazás » Európa » Zakinthosra mennék jövőnyáron...

Zakinthosra mennék jövőnyáron 1 hétre . Busszal vagy vonatal mennék, mert az jóval olcsóbb. Az utazásal, a szálásal és mindennel együtt 150 000 - 200 000 ft-ot költenék? Meglehet ennyiből csinálni? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 17:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ennyiből bőven, repülővel is. Vagy hány főre írtad az árat? Mert ha egy fő akkor nem is értem miért nem repülővel mész? Egyébként sem biztos, hogy rosszabbul járnál repülővel. A legolcsóbb közlekedési mód nagyobb távolságokra...
2013. szept. 23. 18:23
 2/15 A kérdező kommentje:
1 főre számoltam . Busszal és vonatal a retúr jegy 30 ezer környékén van ,a repülő jegy fő szezonban 60 - 80 ezer között van + repülőtéri,pogyász illetéket is kell fizetni.Ezért a legolcsobb megoldást keresem,hogy jól is érezem magamat .
2013. szept. 23. 18:35
 3/15 anonim ***** válasza:
a grandtours szervez oda buszos utakat. szállás és utazás főszezonban, 2 fős apartmanban 60900 ft/fő. gyönyörű sziget, csak ajánlani tudom :)ja és a grand-nak rengeteg felszállóhelye van országszerte. érdemes már januárban lefoglalni a helyeket, mert gyorsan fogynak és akkor még előfoglalási kedvezmény is van :)
2013. szept. 23. 18:48
 4/15 anonim ***** válasza:
Ezért foglald le most még decemberben, januárban, rengeteget spórolsz. Én is így csinálom. A helyedben repülős utat választanék. A tököm buszozna 2 napot, amikor a repülő ott van 2 óra alatt.
2013. szept. 23. 18:49
 5/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Hány éves vagy? Ha 26 alatti akkor javaslom enked a Balkan flexipass jegyet.

2013. szept. 24. 08:49
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ! :) 20 éves vagyok !
2013. szept. 24. 12:23
 7/15 A kérdező kommentje:
Azért akarok sporolni az utazáson és a szállás árán ,hogy minél több maradjon költőpénznek programokra,kirándulásra,étkezésre,szórakozásra,vásárlásra stb ...
2013. szept. 24. 12:50
 8/15 anonim ***** válasza:
akkor egyértelműen a grand-ot válaszd :) kényelmesek a buszaik és kb 20-24 óra alatt lent vannak, nem kell 2 nap hozzá :) (határátlépéstől is függ)
2013. szept. 24. 16:30
 9/15 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

a csúszdaparkba muszáj elmenni! :) nagyon nagyon nagyon jó :) (én 18 évesen voltam)

2013. szept. 24. 16:31
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat ! :) Megfogadom őket :) AZ lenne a kérdésem még ,hogy a kaja,pia milyen árban vannak az ittenihez képest,milyen árakra számíthatok az éttermekben ? Meg még az is érdekelne ,hogy melyik a legjobb rész Zakinthosnak ? Melyik a nyűsgős-bulizos helyek,és a csendesebb-nyugodtabb helyek ?
2013. szept. 26. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!