Az életársam ki akar utazni a gyerekekel auszrtriaba de a gyerekek 7 és 11 évesek . Mijen okmányok kelenek a gyerekeknek,? de a gyerekek iskala kőtelesek kérem hogy válaszojon nekem mint agodo apa kőszőnőm előre is
Elsősorban egy helyesírási kéziszótár hasznos lenne Önnek.
Másodszor pedig: Miért akarja kivinni őket? Nyaralni, vagy le akar lépni Öntől? Mert nem mindegy. Ha pár napra akarnak átruccanni, nem értem a problémát.
Ha meg ki kar költözni Ön nélkül, akkor az iskolakötelezettséggel nem nagyon tud vagdalkozni, mert kinn is vannak magyar-nyelvű iskolák, és a párja valószínűleg gondol erre.
Véglegesen én úgy tudom, hogy (amennyiben mind a ketten részt vesznek jogilag a gyerekek nevelésében, tehát mindketten a gyerekek gyámjai) csak mind a két fél beleegyezésével vihetni a gyerekeket. DE nem tudjuk, hogy Önöknél pontosan mi a szituáció. Ha pl elváltak, és a párjáé a felügyeleti jog, akkor elviheti őket.
Te jó Isten, remélem, hogy kedves aggódó apa nem tanítja írni és beszélni a gyerekeket...
Amúgy meg: ha hivatalosan is apja a gyerekeknek (tehát volt apai elismerő nyilatkozat), akkor kell az engedély, anélkül nem viheti ki őket az anya. (Véglegesen - nyaralni természetesen igen, ha van személyijük vagy útlevelük.)
Papírok nélkül nem viheti őket, ez egyértelmű.
UI.: HELYESÍRÁS!!!!!!!!!!!!!!!
Te jó ég.
Egyszerűen nem értem, hogy az iskolában a tanárok hogyan engedhetik át az ilyen helyesírással rendelkező embereket. Ez valami botrány.
Sajnálom de a helyes irásomat idegesen irtam.
Nem azért akar el menni a volt életársam mert én zaklatam,vagy rossz apa voltam elenkezöleg. Külön élünk én nem akarom hogy olyan életet éljen mert az anya meg gondolatlan felelötlen.
Nem adtam át a teljes gyámságot neki, nem volt gyerek elhelyezési per.
Ne haragudj, de ez NEM az idegességtől van...
Te legalább félig analfabétának számítasz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!