Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tényleg van egyfajta hangulata...

Tényleg van egyfajta hangulata Nagy-Britanniának?

Figyelt kérdés

2013. szept. 13. 14:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Minden országnak van hangulata :)

Mit értesz ezen pontosan?

2013. szept. 13. 15:07
 2/12 A kérdező kommentje:
lazaság, ,,tipikus időjárás",királynő.Ilyesmik.:D:D
2013. szept. 13. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem pocsék város London. Csak azoknak nagy szám akik még nem jártak amerikai városba.
2013. szept. 13. 16:29
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
Én éltem Amerikában, mégis tetszik London. Valóban van hangulata és úgy ahogy az első is mondta, minden országnak van hangulata.
2013. szept. 13. 16:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Én pl még nem jártam az USA-ban, mégsem tetszik London.

Amúgy hangulata sokkal inkább a vidéki angliának van, rengeteg a tipikus angol kisváros, várral, régi pubbal, piaccal, mélyzöld rétekkel és sötét esőfelhőkkel.

2013. szept. 13. 16:58
 6/12 anonim ***** válasza:

Osztom Digo válaszát. Minden városnak van hangulata. London nem annyira szép mint sokan gondolják.. Nem tudom mi szép van abban, hogy állandóan szmogos, ködös az idő, állandóan esik, az eső összes létező fajtáját megéli az ember. Lazaság helyet inkább a nemtörődömség van..vagy ahogy mi magyarok mondanánk. le*rom tablettát vett be mindenki. Királynőt meg csak a tévében látni..Nem lehet vele csak úgy találkozni.. (Jó mondjuk én láttam Harry herceget, alig 1 méterre állt tőlem, és hát nem egy szép angol ember.. ahogy a többi angol sem)

Hangulata az igazi kis angol falvaknak van..Nagyvárosoknak nem igazán.. De ott van pl: Tewkesbury.. na ez egy igazi hangulatos angol városka. Vagy ott van Stratford-upon-Avon

(William Shakespeare szülővárosa) nagyon hangulatos.. vagy ott van Royal Wootton Bassett (itt vett Robbie Williams kis kastélyt magának) vagy ott van a kedvencem az igazi éden Tintagel.. Na ezeknek az angol városoknak van hangulata, varázsa.. Londonnak nincs.. Aki ismeri, aki ott él az már csak a koszt, bűzt, tömeget látja..

2013. szept. 13. 17:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvencem Durham, annak van hangulata. Londonnak ahogy az előttem író is mondta meg turistaként 1-2 napig, de szerintem pl Prága sokkal szebb.
2013. szept. 13. 17:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem eddig Dallas tetszett a legjobban.
2013. szept. 13. 17:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Persze hogy van hangulata, minden helynek van.

Azért London hangulata más mint a vidéki anglia. Engem London nem vonz, inkább a kisebb települések.

A királynő az nem a hangulathoz tartozik, hanem inkább az életérzéshez, angol néplélekhez magához az "angolsághoz", ami ugye szorosan összefügg az angolos hangulattal is.

2013. szept. 13. 17:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. szept. 14. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!