Miért vándorolnak ki sokan Angliába?
Figyelt kérdés
csak azért mert itt van például Ausztria vagy Németország ahol ugyanannyi vagy még több munkalehetőség is van. miért éppen Anglia?2013. aug. 29. 18:37
2/4 anonim válasza:
Mivel az emberek nagy része angolul beszél valamennyire, ezért. Hiába mentem volna én Ausztriába vagy Németországba, ha csak angolul tudok. Nagyon jól megélek itt, nem gondolkodom más országon jelenleg. Bár mehetek nyelvtudás nélkül esetleg mosogatni Ausztriába, az ám a karrier. Németországban, Ausztriában esély sincs a normális munkakörökre, mert az osztrák, német annyira zárkózott nép. Itt, Angliában, lehet hogy a soféle nemzetiségű emberek miatt nem számít honnan jöttél, ha jó vagy, akkor van esélyed. Én magam is irodában dolgozom Angliában, ahol van sok féle országból jövő és sem bérben, sem megbecsülésben nincs hátrányunk az angolokkal szemben. Ezzel szemben Németországban dolgozó ismerőseim folyamatosan a megkülönböztetésekről, kisebb fizetésről írnak, mert a német felsőbb rendűnek érzi magát.
3/4 anonim válasza:
lehet, hogy közrejátszik benne, hogy diplomával sem tudtam elhelyezkedni, nemhogy önálló egzisztenciát kialakítani...persze ezért a "nagymagyaroktól" sorozatosan megkaptam a magamét...de munkát egyiket se tudott adni ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak kíváncsi voltam :) én nem ítéltek el senkit aki kint keresi a boldogságot
2013. aug. 30. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!