Miért tartják Bécset olyan nagy számnak sokan?
Ma voltam életemben először, és engem nem nyűgözött le. Hihetetlenül sok embertől hallani, hogy Bécs ilyen meg olyan jó, de nekem ez nem tűnt fel. Eléggé szürke, unalmas városnak tűnik. Az épületek ugyanolyanok, mint Budapesten (talán több van felújítva), viszont a magyar főváros fekvése tízmilliószor szebb.
Budapesthez képest Bécs szerintem kifejezetten csúnya, egyedül a tömegközlekedés az, ami egyértelműen sokkal pozitívabb, mint itthon.
A császárvárosi "feeling" miatt,de ha ma kiutazik valaki,már nem olyan nagy szám,főleg egy Pestinek.
Tény,hogy tisztább,ápoltabbak a polgári házak.Érezhetően polgáribb minden,egyszerüen gazdagabbak az emberek,és nyugodtabban élik a mindennapjaikat.
Nagyon sok fiatal nő tol babakocsit,ez nagyon feltűnt.
Lehet, hogy Budapest "híres" helyei szebbek, de a város egészét tekintve sokkal rosszabb és csúnyább Bp. Én Budapesten nőttem fel, nagyon szerettem mindig a várost, de mióta Bécsben élek, és hazalátogatok, elfog az undor, milyen ocsmány részei vannak ennek a városnak.
A másik: az emberek. Bécsben rengeteg a szegény bevándorló, főleg muszlimok, de mégis, sokkal kulturáltabbak mint itthon a cigányok... És a többi emberre sem jellemző a budapesti emberek bunkósága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!