Londoni magyarok! Ti hogyan jutottatok munkához odakint?
Figyelt kérdés
Érettségi után utaznék Londonba munkavállalás céljából. Mivel rokonomék átköltöztek Párizsba, így már nincs semmi ismeretségem.
Ti, akik kint dolgoztok/dolgoztatok, hogyan oldottátok meg? Kit hívtatok fel, a szállást hogyan rendeztétek? A legrészletesebben valaki leírná??
Köszönöm!
2013. aug. 27. 19:27
11/12 kiflitolvaj válasza:
Ezt, hogy csak Londonban van munka felejtsd el, hulyeseg. Amikor hosszu tavra tervez valaki, akkor hidd el, hogy sokat jelent az eletminoseg es ez alatt ertem azt is, hogy nem egy share house huszonnyolcadik szobajaban eled az eleted, hanem teljesen mas kornyezetben, ahova tudsz vendegeket hivni-akar otthoniakat is-, nem ebredsz fel a szomszed szobaban alvo horkolasara, nem kell labujjhegyen jarnod ejszaka, nehogy felebressz egy idegbeteg litvant, stb,stb... Munkat pedig sokszor meg konnyebb talalni es a kozlekedes is egyszerubb. A metro halozat egesz jo Londonban, de ha naponta kell igenybe venned, akkor nem olcso. Szoval nekem London nem palya, de ez az en szubjektiv velemenyem a tapasztalataim alapjan.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Esetleg ha az ismerőseimnek bejön a kinti élet (srác egyetemi diplomával, barátnőjét nem tudom), akkor megkérem őket, hogy ha van hely náluk, akkor osztozzunk az albérleten.
2013. aug. 31. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!