Ingatlanközvetítő Irodák Angliában?
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hol-milyen oldalakon találok eladó ingatlanokat Angliában? A neten így nem nagyon találok. Szeretnék a férjemmel egy kisebb házat vásáolni kint és utánanéznék először itthonról.Nagyon köszönöm a segítséget!
Szia!
Én Angliában élek,és szeretnék feltenni neked egy kérdést.Tudjátok,hogy mennyibe kerülnek itt kint a lakások?Egyáltalán házat,vagy lakást akartok venni?Van elég pénzetek?Csak azért kérdezem mert nem mindegy ,hogy hol akarsz venni,mit akarsz,és hány szobásat akarsz..Általában 1 szobás lakás 50.000 fonttól indul(de inkább többe kerül) Londonban még drágább..Még így is érdekelnek a kinti árak?
Jo lesz ez a gumtree, megneztem rengeteg elado lakas van. Az oldal aljan pedig vannak irodak is.
Ha beirod az angol google-ba, hogy house sale, vagy property agency, akkor kidob neked sokat. google.co.uk
Remelem talaltok!
Első vagyok:elnézést ha megsértettem volna az érzéseidet,de abszolút nem vagyok irigy rád,és senkire.Azért kérdeztem amit kérdeztem,mert sokan otthonról nincsenek tisztában az itteni árakkal.Sokan azt hiszik,hogy 3 szobás lakást itt Angliában is meg lehet venni 15-20 millióért..
De igazad van,ki vagyok én,hogy ki oktassalak titeket?
Van egy link ahol bárhol tudsz eladó házakat nézni...
Sok szerencsét hozzá...
primelocation.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!