Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ingatlanközvetítő Irodák...

Ingatlanközvetítő Irodák Angliában?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudnátok segíteni, hogy hol-milyen oldalakon találok eladó ingatlanokat Angliában? A neten így nem nagyon találok. Szeretnék a férjemmel egy kisebb házat vásáolni kint és utánanéznék először itthonról.Nagyon köszönöm a segítséget!

2009. okt. 30. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Angliában élek,és szeretnék feltenni neked egy kérdést.Tudjátok,hogy mennyibe kerülnek itt kint a lakások?Egyáltalán házat,vagy lakást akartok venni?Van elég pénzetek?Csak azért kérdezem mert nem mindegy ,hogy hol akarsz venni,mit akarsz,és hány szobásat akarsz..Általában 1 szobás lakás 50.000 fonttól indul(de inkább többe kerül) Londonban még drágább..Még így is érdekelnek a kinti árak?

2009. okt. 30. 22:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, de nem a kinti árak érdekelnek.Oldalak kértem segítségül ahol tudunk keresni. Megtennéd ha tudsz ilyet megírod?Bár nem tudom kire mennyire tartozik, ez tipikus magyar szokás hogy turkálunk más pénztárcájában.Miért ilyen irigyek a magyarok? Nem értem...A válaszom igen, érdekel, és igen van pénzünk.Köszi előre is az internetes oldalakat!!
2009. okt. 30. 22:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Kérdésedre a válasz: háézat keresek, kb. 3 szobásat, és Londonon kívül.Köszönöm!
2009. okt. 30. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Hu, hat rengeteg iroda van. Most a gumtree.co.uk jutott eszembe, ez nem iroda, de ha ramesz, akkor talalni fogsz nemcsak kiado, elado lakasokat is. Mindjart visszajovok, addig megnezem, hol talalsz meg irodakat. Angolul ertesz, ugye?
2009. okt. 30. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Jo lesz ez a gumtree, megneztem rengeteg elado lakas van. Az oldal aljan pedig vannak irodak is.

Ha beirod az angol google-ba, hogy house sale, vagy property agency, akkor kidob neked sokat. google.co.uk

Remelem talaltok!

2009. okt. 30. 23:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már nézetgetjük, remélem találunk megfelelőt, ahol szeretnénk. Ha esetleg vannak még oldalak szívesen veszem, ha megírjátok. Köszönöm szépen!
2009. okt. 30. 23:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyi van, hogy nektek kell megkeresni, megtalalni oket es gyozni vegig olvasni! Ha tudjatok mar, hogy melyik telepulesen szeretnetek venni, akkor irjatok be a google.co.uk-ba, hogy property agent in London, in Edinburg...vagy ahol vennetek. Kb. 15000 talalatot ad ki mindenhol.
2009. okt. 30. 23:49
 8/8 anonim ***** válasza:
87%

Első vagyok:elnézést ha megsértettem volna az érzéseidet,de abszolút nem vagyok irigy rád,és senkire.Azért kérdeztem amit kérdeztem,mert sokan otthonról nincsenek tisztában az itteni árakkal.Sokan azt hiszik,hogy 3 szobás lakást itt Angliában is meg lehet venni 15-20 millióért..

De igazad van,ki vagyok én,hogy ki oktassalak titeket?

Van egy link ahol bárhol tudsz eladó házakat nézni...

Sok szerencsét hozzá...

primelocation.com

2009. okt. 31. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!