Tudok itthon venni menetrend szerinti járatra külföldre jegyet venni?
Figyelt kérdés
Nemsokára utazok németországba ha minden igaz vonattal. A vonat csak münchenig megy, onnan még el kell jutnom egy kis faluba. Azt tudom h lehet venni napijegyet? ami akárhányszor fel lehet használni. Ilyet szeretnék venni, csak azt nem tudom hogy itthon lehet e elővételben. Vagy ha van más egyéb információ azt megköszönném.2013. aug. 26. 11:25
1/2 anonim válasza:
Én Oberstdorfba szoktam menni. Vonattal Münchenig, aztán pedig ajánlom a Bayer-ticket nevű jegyet! Jóval olcsóbb, mintha otthon, vagy netről vennéd meg. Ez napijegy.
Viszont csak 9-től érvényes és csak regionális vonatokon (de ha kis faluba mész, akkor mással nagyon ugysem tudnál menni).
2/2 anonim válasza:
Sorry, lehet, hogy neten is lehet venni otthonról Bayer jegyet, de felesleges, automatából simán megveheted, nincs helyjegy, szóval mindegy mikor veszed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!